|
|||
|
|||
Φουσκωμενη κοιλια guppy
Προσφατα φιλος πηρε κατι guppy απο
Συχνοχομπιστα το συγκεκριμενο εχει πολυ φουσκωμενη κοιλια Εγκυος η γεραματα; Σορρυ για τη φωτο.. |
|
||||
|
||||
Θηλυκό είναι, άρα έγκυος, πες του να ετοιμαστεί για γεννητούρια
|
|||
|
|||
Χαχα εχει ηδη καμια 10 μωρα καποιο λινκ
Να δουμε ποσο καιρο κανουν να γεννησουν κτλ; |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Εκει που τελειωνει η φουσκωμενη κοιλια, φαινεται να εχει ενα μαυρο τριγωνακι (γιατι δε φαινεται καθαρα στη φωτο)? Αν ναι, ειναι εγκυος και μαλιστα συντομα θα εχεις γεννητουρια.
|
|||
|
|||
Ναι εχει ετσι φαινεται
|
|
||||
|
||||
Έτοιμη να γεννήσει η γκαπίνα!
Αν το ενυδρείο είναι φυτεμένο και δεν έχει για συγκάτοικους τίποτα αρπακτικά, θα δείτε πολλούς απογόνους |
|
|||
|
|||
Και ναι λοιπον ειχαμε γεννητουρια
Αλλα.. Μας ψωφησε η μανα μετα απο λιγο.. Τι να φταιει η μετρησεις ειναι οκ ολα τα ψαρια Ενταξει μονο η μανα.. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
τις πολλες γεννες.
|
||||
|
||||
Ή και στρεσάρισμα κατά τη γέννα για κάποιο λόγο.
|
|
|||
|
|||
Τι να πω.. ολα ηταν φυσιολογικα..
|
|
||||
|
||||
Γενικα τα guppie το παθαινουν αυτο. Στα καλα καθουμενα,με κομπλε μετρησεις και χανεις καποιο.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
άρα δεν είμαι εγώ τρελός που το παθαίνω κατά καιρούς !? έτσι !? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φουσκωμενη preacox | Γιαννης Μ5 | Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) | 8 | 17-09-10 10:38 |
Tanichthys albonubes με φουσκωμενη κοιλια | stdev | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-05-09 22:07 |
ΧΗΡΑ{φουσκωμενη κοιλια} | apolonistis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-02-09 20:59 |
Σκαλαρι Με Φουσκωμενη Κοιλια | ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 20-10-05 14:48 |