|
|||
|
|||
και τι να κανω σε αυτην την περιπτωση...αλλαξα λιγο την διαταξη..εωγαλα το ξυλο το εξυσα με οδοντοβουρτσα για να φυγει αυτο το χνουδι αλλα δεν εκανα και πολλα πραγματα...δυστυχως ειναι αντιαισθητικο...οι τιμες μου ομως ειναι κανονικες...αμμωνια νιτρωδη κτλ..εκανα και αλλαγη νερου τι αλλο μου μενει να κανω?κι αν ειναι μυκητας ποσο καιρο κανει να φυγει?
|
|
||||
|
||||
Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό!!!θα κάνει τον κύκλο του και θα φύγει!!!
|
|||
|
|||
ψιλοαλλαξα το aquaskape μου και θα ηθελα την γνωμη σας με τι αλλα φυτα να το εμπλουτισω ωστε να δειχνει πιο ομορφο...ολες οι γνωμες δεκτες...περιμενω με ανυπομωνησια
|
|
||||
|
||||
Αλλαγές δεν ξεχωρίζω πολύ. Τη μια ανούμπια ίσως την έδεσες αριστερά αντί για κέντρο? Πίσω από τη ρίζα στις γωνίες του ενυδρείου ίσως να έμπαιναν πιο πυκνά ψηλά φυτά. Στο δεξί ποδι της ρίζας κάτω από την καμάρα της να μπούν κανα δύο μικρά-μεσαίου ύψους φυτά, όπως καμμια κρυπτοκορίνα, να δέσεις τη ρίζα με μός και να βάλεις στο μπροστινό μέρος του ενυδρείου μικρά φυτάκια ακόμα.
|
|
|||
|
|||
λοιπον εβγαλα τελειως την πετρα,αλλαξα θεση στην μπακοπ.εκει που ειχα δυο κρυπτοκορινες τισ πηγα στην θεση τησ μπακοπα...το κερατοφυλλο τησ πετρασ το εδεσα σε ενα ξυλο και το εβαλα διπλα στην ριζα...θα παω την τεταρτη να παρω κι αλλα φυτα μιας και τωρα υπαρχει και παροχη διοξειδιου..ελπιζω να πανε καλα και να φυγει αυτο το ασπρο χνουδι γιατι αρχιζει να μου σπαει τα νευρα και φαινεται να μου κολλαει και στα φυτα
|
|
||||
|
||||
Το άσπρο χνούδι μάλλον είναι από το μείγμα που πέρασε στο ενυδρείο. Καλύτερα βγάλε τα ξύλα, καθάρισέ τα, και ρούφα το υπόλοιπο με σκούπα βυθού.
|