|
|||
|
|||
Πρόβλημα με STC-1000!!!
Χθές το απόγευμα που γύρισα σπίτι με το που μπήκα έριξα μια ματιά στο ενυδρείο(κλασικά),κοιταω τον STC-1000 κ τρελάθηκα...42 βαθμους!!!!(ενταξει λέω θα φάμε ψαρόσουπα σήμερα)Βάζω το χέρι στο νερό αλλα τελικά η θερμοκρασία ηταν normal,έβαλα κ θερμόμετρο για επιβεβαίωση.
Εβγαλα τον sensor απο το νερο,δεν έπεφται κατω απο 40..μεχρι κ 50 πήγε. Τι κάνω τώρα???Παραγγελία καινούργιου STC-1000??Μήπως φταίει μόνο ο sensor??κ αν ναι που μπορώ να βρώ άλλον??? Ο sensor είναι μεταλλικός. |
|
||||
|
||||
μεταλλικος ειναι;
για βαλε καμια φωτογραφια να δουμε... υπαρχουνε σενσορες να βρεις και εδω.δε θυμαμαι διυεθυνση,αλλα νομιζω καπου στο ρεντη ειναι.(η εταιρια που φερνει τους elliwel) καποιος θα τη θυμαται και θα το γραψει σιγουρα. |
|
||||
|
||||
εχω εγω εναν που καθετε... αν μενεις κοντα ελα να τον παρεις...
|
|
||||
|
||||
Μάλλον τα έπαιξε το controller και εμένα μου έκανε restart πριν λίγο καιρό και πήγα σε καινούργιο.
|
|
||||
|
||||
αν θυμηθει καποιος που βρισκουμε σενσορες ας το αναφερει θα ειναι χρησιμο πιστευω!!
|
|
|||
|
|||
Λέτε να είναι ο σενσορες???
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Αυτός είναι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonidas87 : 20-05-14 στις 15:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Εμένα όταν πήγαινε να ανάψει τους θερμοστάτες έκανε restart, τον είχα πάνω από 1 χρόνο σε λειτουργία, τώρα έχω ένα στην άκρη πάντα για παν ενδεχόμενο.
|
|
|||
|
|||
Το παλιό sensor το έχεις ακόμα η το πεταξες ;;
|
|
||||
|
||||
Τον σένσορα δεν τον άλλαξα έβαλα τον παλαιό, έχω έναν καινούργιο που μου περισσεύει
|
|
|||
|
|||
Αν τον δίνεις στείλε πμ το τηλ σου...
|
|
||||
|
||||
Σου έστειλα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Διεύθυνση: Πειραιώς 139 Αθήνα Τ.Κ.: 11854 Τηλέφωνα: 210-3451001 210-3453641 210-3453176 210-3458533 Ζηταμε τον μαυρο πλαστικο αισθητηρα NTC 10ΚΩ για τον eliwell 2,5 ευρω Καθε δυο χρονια το αργοτερο τον αλλαζουμε (γιαυτο παρνουμε μερικους να εχουμε) ΥΓ1 Δεν εγινε σουπα γιατι ο αιθητηρας εδειχνε πιο πανω (42C) απο οτι ειναι πραγματικα (πχ περιπου 24 αυτην την εποχη ειναι η θερμοκρασια δωαμτιου)) και ετσι δεν εδινε εντολη να αναψει ο θερμαντηρας. Αν ηταν συνδεδεμενα ανεμιστηρια ομως, θα το εκανε παγωτο το ενυδρειο. ΥΓ2 Οσοι εχετε πανω απο δυο χρονια σε λειτουργια τον αισθητηρα, να τσεκαρετε και με αλλα θερμομετρα τη θερμοκρασια, ετσι ωστε να τον αντικαταστησετε αν πρεπει.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ Κώστα,αφού ο Δέλτα βρήκε το μαγαζί θα πάω πρώτα μια βόλτα από κει...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonidas87 : 20-05-14 στις 18:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Αυτός δεν είναι STC-1000, είναι απλός κοντρόλερ θέρμανσης ή ψύξης
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Φαντάζομαι όμως ότι θα έχει ακριβώς την ίδια λειτουργία... Μίσω να βγάλω φωτό να μου πείτε... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....427&page=2/#57
|
|||
|
|||
ιδου
|
|
||||
|
||||
Mιας εξοδου ειναι, ετσι? Ψυξη ή θερμανση.
|
|||
|
|||
τι εννοεις??δεν το εχω συνδέση ακόμα...αλλα νομίζω ειναι κ για ψύξη κ για θέρμανση.τοσο καιρό το είχα σαν απλό θερμόμετρο...
|
|
||||
|
||||
Ενα απο τα δυο βγαζει, απ' οτι βλεπω. Αριστερα θα ειχε ενδειξει "cool" και "heat" αν ηταν διπλης εξοδου και οχι "set" και "work".
Δες και πως συνδεεται εδω (μην ακουσεις εμενα στη συνδεσμολογια, αλλα τους ειδικους ).
|
||||
|
||||
Είναι μόνο θέρμανση ή μόνο ψύξη. Εχει μόνο ένα ρελε 5Α, ο stc-1000 έχει 2 ρελέδες (εξόδους) 10Α η κάθε μία, διάβασε το άρθρο που σου έδειξα να δεις τις διαφορές
|
|||
|
|||
Παράθεση:
μήπως δε μπορεί να σηκώσει ανεμιστηρακια η θερμαντήρα?? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αλλά θέλει προσοχή στις θέσεις 1 & 2. Στη θέση 1 θα βάλεις τη φάση από 220V , τη θέση 2 θα τη δώσεις στον ένα ακροδέκτη από τον θερμαντήρα, και στον άλλο ακροδέκτη του θερμαντήρα θα βάλεις το ουδέτερο
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
ή το ένα ή το άλλο,
Δεν είναι και τόσο πρόβλημα, απλά στις αλλαγές των εποχών θα αλλάζεις συνδεσμολογία και προγραμματισμό
|
||||
|
||||
Αν δε βρείς άκρη έχω ένα τέτοιο σαν αυτο που είχες με 1 επαφή στα 5Α στείλε πμ αν σε βολεύει η περιοχή μου.
|
|||
|
|||
Σ'ευχαριστώ πολυ Τάκη(με εχεις βοηθήσει σε πολλά θέματα)!!!!
slight ακόμα δε ξέρω τι θα κάνω....σκέφτομαι να πάρω κατεθυείαν τον stc-1000 για να ξεμπερδέυω. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ολη η ουσια στη χρηση controller ειναι οτι βοηθαει στη σταθεροτητα της θερμοκρασιας. ρυθμιζεις εσυ και ελεγχει αυτος το ποτε χρειαζεται ζεστη η κρυο.(θερμαντηρας-ανεμιστηρακια για ψυξη) αν δεν σου δινει αυτα η συσκευη δεν εχει νοημα,τσαμπα ρευμα καιει. βαζεις ενα απλο ψηφιακο η αναλογικο θερμομετρο για να βλεπεις την θερμοκρασια |
|
||||
|
||||
επειδη τον εχω και αυτον τον κοντρολερ, μια χαρα δουλεια κανει για ψυξη....
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με skimmer v2 1000 | g81gr | Φίλτρανση | 22 | 05-04-14 15:48 |
Απορια με stc-1000 | terzen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-10-11 16:56 |