|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ή το ένα ή το άλλο,
Δεν είναι και τόσο πρόβλημα, απλά στις αλλαγές των εποχών θα αλλάζεις συνδεσμολογία και προγραμματισμό
|
||||
|
||||
![]()
Αν δε βρείς άκρη έχω ένα τέτοιο σαν αυτο που είχες με 1 επαφή στα 5Α στείλε πμ αν σε βολεύει η περιοχή μου.
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστώ πολυ Τάκη(με εχεις βοηθήσει σε πολλά θέματα)!!!!
slight ακόμα δε ξέρω τι θα κάνω....σκέφτομαι να πάρω κατεθυείαν τον stc-1000 για να ξεμπερδέυω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ολη η ουσια στη χρηση controller ειναι οτι βοηθαει στη σταθεροτητα της θερμοκρασιας. ρυθμιζεις εσυ και ελεγχει αυτος το ποτε χρειαζεται ζεστη η κρυο.(θερμαντηρας-ανεμιστηρακια για ψυξη) αν δεν σου δινει αυτα η συσκευη δεν εχει νοημα,τσαμπα ρευμα καιει. βαζεις ενα απλο ψηφιακο η αναλογικο θερμομετρο για να βλεπεις την θερμοκρασια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη τον εχω και αυτον τον κοντρολερ, μια χαρα δουλεια κανει για ψυξη....
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι για ψυξη κανει.και για θερμανση κανει.
αλλα αν δεν εχει δυο καναλια εξοδου να ελεγχει και τα δυο ακρα ταυτοχρονα(θερμανση-ψυξη)τοτε δεν προσφερει σταθεροτητα. το καλοκαιρι μπορει να χρειαστει θερμανση(σε εκτακτες περιπτωσεις πχ μια ασυνηθιστα κρυα μερα-σπανιο αλλα μπορει να συμβει) και το χειμωνα μπορει να χρειαστει ψυξη αν εχει πολυ ζεστη το σπιτι λογω καλοριφερ κλπ.μου εχει τυχει πολλες φορες να αναψουν τα ανεμιστηρια με θερμοκρασια "μειων" εξω. ο απλος(με τη μια εξοδο) θα προσφερει ασφαλεια σε περιπτωση που χαλασει ο θερμοστατης του θερμαντηρα,αλλα σταθεροτητα στη θερμοκρασια δεν μπορει να προσφερει. γιαυτο το λεω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για να μην ανοιγω νεο thread, βλεπω τωρα στο ενυδρειο μου οτι ο controller STC-1000 συμπεριφερεται περιεργα, κανει συνεχως διακυμανσεις στη θερμοκρασια, ειναι στους 25.0 με 25.1 βαθμους κελσιου και αλλαζει συνεχεια μεταξυ των δυο νουμερων αυτων ανα 1 με 3 δευτερολεπτα. πρωτη φορα το παρατηρω αυτο σημερα, πολλα λεπτα ισως και ωρες εκανε για να αλλαξει θερμοκρασια κατα 0.1 βαθμους, τωρα αλλαζει πολυ γρηγορα μεταξυ τους. να ανησυχησω ή ειναι κατι συνηθισμενο? το εχω νομιζω ενα χρονο, λειτουργει συνεχεια ομως απο το πασχα. να κοιταξω να παρω καινουργιο σενσορα? υπαρχει κατι που μπορω να κανω τωρα? τον εκλεισα δυο φορες μηπως και σταματησει αυτο αλλα τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρα παιδια ο stc δεν εχει προβλημα αλλα Κι αυτος χρειαζεται αλλαγη στους αισθητηρες!
Απο ebay βρισκω αισθητηρες; γιατι λεω να παρω εναν stc να εχω και ανταλλακτικους!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με skimmer v2 1000 | g81gr | Φίλτρανση | 22 | 05-04-14 15:48 |
Απορια με stc-1000 | terzen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-10-11 16:56 |