|
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, ένα κουτί συντηρητικό έχει γύρω στα 6-7 Ευρώ (Diaxyl στο Leroy)
Βελατούρα νερού γύρω στα 8-9 Ευρω Ριπολίνη νερού γύρω στα 8-9 Ευρώ Κόντρα πλακέ θαλάσσης από Leroy, 12αρι, 20 Ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, θα πάρεις τα κομμάτια που θες κομμένα και θα πληρώσεις μόνο αυτά, όχι τα ρεταλια που θα περισσέψουν, με τίποτα 200 Ευρώ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα μόλις τελειώσω την σκοπιά!
![]() Λόγο το ότι δεν έχω πολύ χορό ίσως γίνει η αναπλήρωση στενή και ψιλή γιαβνα πετύχω λίτρα όποτε η στάθμη θα είναι ποιο πάνω από του sump Κάτι ακόμα δοχεία για τις δοσομετρικες αξίζει να φτιάξω μόνος μου η να πάρω έτοιμο; Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Σε τέτοιο ενυδρείο με δοσομετρικη θα παίξεις;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Όχι λες ΕΕ; είναι αρκετά ποιο οικονομικό να φτιάξω 4 δοσομετρικες από τους reactores Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε calcium reactor για να γουστάρεις!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=d.harrys;1011661]Όχι λες ΕΕ; είναι αρκετά ποιο οικονομικό να φτιάξω 4 δοσομετρικες από τους reactores
Χάρη εαν πιάνουν τα χέρια σου και δεν θέλεις έτοιμο, φτιάξε εναν ριακτορα ασβεστίου αντί δοσομετρικής,πολλά περισσότερα πλεονεκτήματα! Υπάρχουν αρκετά θέματα με κατασκευές στο φόρουμ που μπορεις να πάρεις πολλες ιδέες! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=voas;1011777]
Παράθεση:
Μόνο ασβεστίου θα χρειαστώ; ¶νθρακα δεν θελω; Και στους ριακτορες πως ρυθμίζεις την ΡΟΗ; Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν περνάνε οι μέρες να απολυθώ να ξεκινήσω δουλειά!!!
Κάτι άσχετο ποσό να υπολογίσω ότι θα ανεβεί η ΔΕΗ Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με βάση τον εξοπλισμό που θα εχεις και τις αντίστοιχες καταναλώσεις watt θα μπορεις να υπολογίσεις το κόστος σου! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χαχαχα το ξέρω απλά λέω στο περίπου ποσά περίπου το δικο σου ας πούμε απλά να έχω μια εικόνα Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------- Έχουμε κανα ψυκτικό στο. Forum?? Sent from my iPhone using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη d.harrys : 06-06-17 στις 20:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακριβώς τώρα δεν ξέρω να σου πω αλλά γενικότερα είμαστε καλοί πελάτες στη ΔΕΗ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
υπολόγισε χειμώνα με φουλ εξοπλισμό ένα 150αρι το 4μηνο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 10-06-17 στις 09:05 |
|
|||
|
|||
![]()
Λιγότερα το υπολόγιζα αλλά οκ! Λόγο διαφόρων υποχρεώσεων μάλλον θα το γεμίσω λίγο ποιο αργά!
Θέλω να μαζέψω τα πάντα και μετά να πω ότι ξεκινάω! Για αυτό ψάχνω τώρα να δω τη θα κάνω με ψυχτυκο φυσικά diy Θα πάω η με compresser με εβαπορετα τιτανίου μέσα στο σαμπ αλλά θα έχω αρκετή κατανάλωση Η στην μέθοδο peltier Πως μπορώ να υπολογίσω την ψυκτικό δύναμη που θα χρειαστώ;; Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη peltier δεν συμφέρει καθόλου για ενυδρείο πάνω από 40λτ. Φαντάσου ότι ένα ενυδρείο 50λτ χρειάζεται περίπου 300w κατανάλωση με peltier
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι ΕΕ;; οποτε πάμε σε compresser Πως μπορώ να υπολογίσω τα btu που χρειάζομαι! Αφού θα πάω σε compresser σκεφτόμουν και την ιδέα να πάω και σρ θέρμανση με το compresser Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως θυμάσαι πιο ψυκτικό έδινε ο Γιώργος με το ενυδρείο; θα κοιτάξεις να κατασκευάσεις ή να αγοράσεις ένα παρόμοιο για αυτά τα λίτρα.
Αν το ενυδρείο μπει σε σαλόνι, η γνώμη μου είναι να πάρεις ένα έτοιμο μεταχειρισμένο. Το diy θα βγει μεγάλο κ θα σου στοιχίσει πολύ περισσότερο γιατί τα υλικά είναι ακριβά. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω ποιο έδινε!!
Ναι σε σαλόνι θα μπει!! Βρήκα γνωστό ψυκτικό όποτε θα με βοηθήσει στην κατασκευή! Το θέμα είναι ποσά btu θέλω Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη καλησπέρα!
Εαν πεις οτι θα κανεις diy chiller, κατω απο 100 ευρω δεν θα παει φυσιολογικά. Εαν πάρεις ενα Teco tr10 μεταχειρισμένο με 200 ευρω το βρίσκεις! Αξίζει για 100 ευρω να μπεις σε περιπέτειες; Καλη συνεχεια ...... |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη για να δεις πόσο θέλεις πρέπει να υπολογίζεις βάση της ανώτερος θερμοκρασίας που πιάνει στο σπίτι!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στην Ασία | EVI-BILL | ¶λλα ψάρια Ασίας | 13 | 31-01-17 18:18 |
Νέος στην θάλασσα. Πώς την βλέπετε την προσφορά: | alex siak 1986 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 16-09-12 15:21 |
Ο Κώστας νέος Mod στη θάλασσα! | accnt | Greek Aquarist's Boards | 24 | 20-06-08 16:51 |