|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ και εγώ, κόντρα πλακέ θαλάσσης,
το περνάς 2-3-4-5 χέρια, όσα πιο πολλά μπορείς, συντηρητικό εμποτισμού διαλύτου, και αν θες να το βάψεις , το στοκάρεις, το τρίβεις , το περνάς ένα χέρι βελατούρα , και το βάφεις με ριπολίνη ότι χρώμα θες
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι εεε;; Πάει ψυλα ρε γαμωτο θέλω κανα 200αρι Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, ένα κουτί συντηρητικό έχει γύρω στα 6-7 Ευρώ (Diaxyl στο Leroy)
Βελατούρα νερού γύρω στα 8-9 Ευρω Ριπολίνη νερού γύρω στα 8-9 Ευρώ Κόντρα πλακέ θαλάσσης από Leroy, 12αρι, 20 Ευρώ το τετραγωνικό μέτρο, θα πάρεις τα κομμάτια που θες κομμένα και θα πληρώσεις μόνο αυτά, όχι τα ρεταλια που θα περισσέψουν, με τίποτα 200 Ευρώ ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ίσως τα είχα υπολογίσει λάθος τέλος πάντων όταν με το καλό πάω Αθήνα πάλι θα βγάλω τα μέτρα και θα τους κάνω μια ερώτηση!! Sent from my iPhone using Tapatalk ------------------------ Και κάτι άλλο που δεν έχω υπολογίσει και θα πρέπει να το βάλω στα σχέδια ποσά λίτρα αναπλήρωση θα χρειαστώ; Sent from my iPhone using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη d.harrys : 26-05-17 στις 19:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με ένα 50λιτρο δοχείο θα είσαι οκ,να το συνδέσεις κοντα στην α.ο. και να τραβήξεις το λάστιχο της αντλίας στην αναπλ/ση,μεσα στο σαμπ! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δύστυχος δεν μπορώ να το κάνω αυτό δεν έχω που να κάνω ξετρυπιμα για να βγω έξω άσε που το ενυδρείο θα είναι κανα μέτρο από των τοίχο να σου πω την αλήθεια ζήλεψα από εσένα έτσι όπως το έχεις φτιαξει! 50 ΕΕ;;; Για 40 σκευτομουνα να έκλεινα το ένα διαμέρισμα του σαμπ και να το έκανα αναπλήρωση και έτσι θα είχα 3 διαμερίσματα ένα που θα είναι οι σωλήνες από πάνω ένα μεγάλο για το σκιμερ και ένα για την αντλία επιστροφής θα έχω θέμα η θα χρειαστώ και άλλο διαμέρισμα; Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ .......τότε θα σπυ πρότεινα και απο την στιγμή που εχεις χώρο στην πλάτη του ενυδρείου,να βάλεις εκει ενα δοχείο αναπλήρωσης!
Υπολόγισε οτι με βάση τα λίτρα σου θα εχεις 5 λίτρα εξάτμιση πανω κατω την μερα και τους καλοκαιρινούς μήνες χωρίς chiller περισσότερο! Το σαμπ επειδή το εχω δει και απο κοντά,δεν θα το πείραζα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στην Ασία | EVI-BILL | ¶λλα ψάρια Ασίας | 13 | 31-01-17 18:18 |
Νέος στην θάλασσα. Πώς την βλέπετε την προσφορά: | alex siak 1986 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 14 | 16-09-12 15:21 |
Ο Κώστας νέος Mod στη θάλασσα! | accnt | Greek Aquarist's Boards | 24 | 20-06-08 16:51 |