|
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια Ζάχο, πανέμορφο το ενυδρείο σου. Επειδή είμαι κι εγώ Κερκυραίος κι ας μένω Αθήνα, όποτε επισκέπτομαι το πατρικό και βλέπω το νερό του δικτύου εκεί και τις κατεστραμμένες από τα άλατα συσκευές απορώ για το πως μπορεί να λειτουργήσει εκεί ένα ενυφρείο. Από που παίρνεις το νερό σου και πως το επεξεργάζεσαι λοιπόν; Είναι και η ΔΕΥΑΚ φωτιά και λαύρα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη και εγώ απ οτι έχω καταλάβει παιζει ρολο και η ποιότητα του υλικού, αν έχεις θέμα θα εχεις μονο στο μαγνήσιο οπου μέσα στο ριακτορα συμπληρωνεις έξτρα μαγνήσιο οποτε δεν χρειάζεται η δοσομετρικη. Βέβαια και όπως εκανα και εγώ δηλαδή,μέχρι να στρώσει ο ριακτορας , συμπλήρωνα παράλληλα με τη δοσομετρικη αλλά τώρα είναι οκ..μην σε δυσκολεύει κάτι θα το βρεις ..
Όσο για το νερό φιλέ Κώστα ΑΣΕ ,είναι δηλητήριο, βέβαια με την όσμωση δεν έχω θέμα,αλλά αλλαζω τα φίλτρα πιο συχνα
|
|||
|
|||
![]()
Φιλτράρεις το νερό και για την οικιακή χρήση; Πόσο νερό πηγαίνει "χαμένο" (αν πηγαίνει) για να πάρεις ένα λίτρο πόσιμο; Μπορεί να είναι λάθος ερώτηση αλλά δεν έχω ακόμα πολύ ιδέα για τη λειτουργια αυτών των φίλτρων,
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με τη πίεση του δικτύου και τη ποιότητα του νερού. Μπορείς να έχεις απόδοση 1:1 αλλά και 1:4 , δηλαδή για κάθε 1 λίτρο καθαρό πετάς 1 λίτρο βρώμικο, αλλά για κάθε 1 λίτρο καθαρό πετάς και 4 λίτρα βρώμικο. Στην Αθήνα με απλή 75GPD μεμβράνη με φίλτρο σωματιδίων και άνθρακα είμαστε περίπου στο 1:3 με 1:2 στη καλύτερη, με booster και διπλή μεμβράνη μπορεί να φτάσει και στο 1:1. Για οικιακή χρήση όμως θα χρειαστείς και φίλτρο εμπλουτισμού ιχνοστοιχείων (φίλτρο Δολομίτη συνήθως) , γιατί το νερό από Α/Ο δεν πρέπει να πίνεται
|
||||
|
||||
![]()
Ναι φιλαράκι μου έτσι πιστεύω και εγώ, θα πάει καλα😀😀😀
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Ζαχαρία απ'οτι βλέπω κλεινεις περισσότερο στα LPS?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαράκι μου αυτά τα έχω παρά πολύ καιρό τα κοραλλακια, είχα βάλει μερικές σεριατοπορες και γενικότερα κάποια εύκολα sps να δω πως θα πάνε, και πηγαίνουν πολύ καλά. Οπως και ένα φραγκ από μια άκρο την είχα για δείκτη. Θέλω όμως να τα αναπτύξω τώρα, περιμένω και κάποια φραγκς από ένα φιλαράκι.. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, έχω δώσει αρκετή προσοχή τον τελευταίο καιρό στο ενυδρείο οπότε πιστεύω να με ανταμείψει😀😀😀
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zaxos : 01-02-17 στις 23:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι να βλέπω ενυδρεία γεματα υγεία κ ζωντάνια. Μπραβο σου ζαχαρία κ καλη συνεχεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Τράβηξα αυτό το βίντεο αλλά η κάμερα το αδικεί πολύ, πολύ σύντομα πάντως φιλαράκια μου πιστεύω ότι θα έχω περισσότερα και μεγαλύτερα κοράλλια 😁😁😁
|
||||
|
||||
![]()
Τα κλουνακια τρέλα!
Μπράβο φιλαράκι. Και τα καλύτερα έρχονται...
|
|||
|
|||
![]()
Θα τα κάνουμε όλα Ζαχαρία αρκεί να υπάρχει υπομονή και διάθεση!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον Σακη,λιγο υπομονη Ζαχαρία και ολα θα πανε καλα!
Με την ανάπτυξη των ενυδρειων της παρέας μας εδω, σύντομα θα μπουσταριστουμε ολοι μας! |
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένω να δω τα ενυδρεία στο διαγωνισμό. Θα ειναι πολυ δύσκολη η κατάταξη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σούπερ παιδιά να ανοίξει λίγο το μάτι μας, εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμος για διαγωνισμό αλλά είμαι σε καλό δρόμο, αλλά κυρώσεις καλά χέρια😋
Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Κυρίως* σε καλά χέρια😋 Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Μετά την αλλαγή, κρύσταλλο το νερό😀 ![]() ![]() Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zaxos : 05-02-17 στις 20:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά είναι το ενυδρείο...
Ο διαγωνισμός είναι εντός του φόρουμ και όχι παγκόσμιος για να συζητάμε για το πόσο έτοιμοι είμαστε για τον διαγωνισμό! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Σάκη το ξέρω Φιλαράκι μου, είναι και το πως βλέπει το μάτι του ιδιοκτήτη του κάθε ενυδρείου 😀. Την επόμενη φορά σίγουρα θα είμαι πιο έτοιμος😉
|
||||
|
||||
![]()
Με λίγο μπουσταρισμα απο όμορφα sps,το ενυδρείο θα ανεβάσει πολλά επίπεδα!
Καλη συνέχεια να εχεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σίγουρα σιγά σιγά θα ομορφαίνει, με υπομονή πάντα και σωστή συντήρηση, και η επικοινωνία με σωστούς χομπιστες☺️. Να είστε καλά παιδιά οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλη συνεχεια περιμένουμε συμμετοχή στον διαγωνισμό! |
|
|||
|
|||
![]()
Ζάχο πως πάει το ενυδρείο;
Έχουμε κανένα νέο; |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα Ζαχαρια , το βραχακι εκεί δεξιά μήπως να το εβγαζες να ξεχωρίζουν τα νησιά;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά, το ενυδρείο πάει σούπερ απ ότι βλέπω εγώ τουλάχιστον, και τα φραγκς φίλε Κώστα είναι σε πολύ καλό δρόμο😀
Θα ανεβάσω και ένα βίντεακι να δείτε και να μου πείτε, ο βραχάκι αυτό Κώστα δύσκολο να το βγάλω γιατί το έχω κολλήσει και φοβάμαι μην κάνω και καμιά ζημιά οπότε ας στο αφήσω έτσι ναμαι και σίγουρος.. Εν τέλει είμαστε σε καλό δρόμο, περιμένω το ριακτορα, και τα φώτα απ το φιλαράκι μου το Σάκη, οπότε όλα είναι σε καλό δρόμο😀😀😀 Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() Βίντεο δεν κατάφερα να ανεβάσω για κάποιο λόγο μου το απορρίπτει😀 Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zaxos : 10-03-17 στις 15:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσω YouTube φιλαράκι να το βάλεις και ολόκληρο!
|
|
||||
|
||||
![]() Τα κατάφερα ------------------------- https://m.youtube.com/watch?v=IYRxpFXiE5c Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zaxos : 10-03-17 στις 17:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Ζαχο πολυ ωραιο αποτελεσμα να το χερεσε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μία χαρά αγορινα , βρίσκει το δρόμο του
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά, αν και στο διαγωνισμό έβαλα συμμετοχή απλά για να στηρίξω το χόμπι και την ομάδα όλη.. Πιστεύω σε κανένα χρόνο από τώρα να μπορώ να συναγωνιστω τα ενυδρεία σας 😀😀😀
|
||||
|
||||
![]()
Από το βίντεο βλέπω οτι το ενυδρείο σου είναι έτοιμο να απογειωθεί! Πολλά μπράβο!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
όλοι μαζί πορευόμαστε να αναβαθμίζουμε καθημερινά το επίπεδο μας! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απίστευτος χαρακτήρας με ενδιαφέρον και όρεξη για το καλύτερο,αλλά πάνω από όλα πρόθυμος να βοηθήσει όποιον άλλον χρειαστεί. Ο πανος πρέπει να είναι τυχερός που σε έχει κοντά του ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |