|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλτράρεις το νερό και για την οικιακή χρήση; Πόσο νερό πηγαίνει "χαμένο" (αν πηγαίνει) για να πάρεις ένα λίτρο πόσιμο; Μπορεί να είναι λάθος ερώτηση αλλά δεν έχω ακόμα πολύ ιδέα για τη λειτουργια αυτών των φίλτρων,
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με τη πίεση του δικτύου και τη ποιότητα του νερού. Μπορείς να έχεις απόδοση 1:1 αλλά και 1:4 , δηλαδή για κάθε 1 λίτρο καθαρό πετάς 1 λίτρο βρώμικο, αλλά για κάθε 1 λίτρο καθαρό πετάς και 4 λίτρα βρώμικο. Στην Αθήνα με απλή 75GPD μεμβράνη με φίλτρο σωματιδίων και άνθρακα είμαστε περίπου στο 1:3 με 1:2 στη καλύτερη, με booster και διπλή μεμβράνη μπορεί να φτάσει και στο 1:1. Για οικιακή χρήση όμως θα χρειαστείς και φίλτρο εμπλουτισμού ιχνοστοιχείων (φίλτρο Δολομίτη συνήθως) , γιατί το νερό από Α/Ο δεν πρέπει να πίνεται
|
|||
|
|||
![]()
Εκτός της απουσίας ιχνοστοιχείων είναι και πολύ όξινο για πόσιμο σωστά; Με το φίλτρο Δολομίτη ανεβαίνει και το ph πάλι; Εχω βέβαια υπόψη και το εμφιαλωμένο "Ξυνό νερό" που έχει ph γύρω στο 6 νομίζω αλλά δεν ξέρω αν κάνει για συχνή χρήση.
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 27-06-17 στις 21:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό το χρώμα της!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Ζαχαρία, πολλά μπράβο φιλε καλυτερα, για τις αναβαθμίσεις που κανεις αλλα και γι την προσοχή που του δείχνεις!
Απο αναπτυξη στα sps εχεις δει διαφορα το τελευταίο διάστημα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |