|
|
|||
|
|||
![]()
Για δειτε προσεκτικα το ψαρακι πως ηταν πριν 8 μηνες, και πως ειναι τωρα, κοιταχτε το ραχιαιο πτερυγιο και το μπροστινο το δεξια... Εγω παρατηρω μια αλλαγη στη χρωμα, σαν σκουρο καφε μου φαινεται. Ειναι κατι...φυσιολογικο ή αραγε συμβαινει κατι αλλο; (οι 3 πρωτες φωτο ειναι οι παλιες και οι αλλες 3 ειναι σημερα τραβηγμενες)
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον η όποια διαφοροποίηση οφείλετε στην διατροφή τους και τη πηγή φωτός.
|
|
||||
|
||||
![]()
σωκρατη ειναι φυσιολογικο αυτο σε αυτα τα χρυσοψαρα?δεν το εχω ξαναδει σε πορτοκαλι χρυσοψαρο αυτο
![]() παντως φαινεται ομορφο.σαν ναχει βαφτει παραλλαγη ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμένα έπαθε ακριβώς το ίδιο ένας Gyrinocheilus aymonieri και είναι όπως το είπες λες και έχει βαφτεί παραλλαγή. χαχαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
![]()
Να το δουμε λιγο καλυτερα; Θελω να προσεξετε πως εχει αλλαξει ο χρωματισμος στο δεξιο μικρο μπροστινο πτερυγιο, και στο ραχιαιο πτερυγιο στην κορυφη
Εδω δειχνει πως ηταν πριν 8 μηνες: http://s741.photobucket.com/user/moh...cd29b.jpg.html Κι εδω δειχνει πως ειναι σημερα: http://s741.photobucket.com/user/moh...d9e7e.jpg.html Φοβαμαι μην ειναι αποτελεσμα απο...αμμωνια... Παρ' οτι κανω συχνα πυκνα μετρησεις, και με τεστ της api αλλα και της salifert, εχω απορια αν μετρανε σωστα... Μαλιστα σημερα δοκιμασα να κανω μετρηση σε καθαρη αμμωνια που εχω παρει απο το φαρμακειο, και το ενα τεστ μου δειξε 1 και το αλλο 1.5, ενω κανονικα θα πρεπε να μου δειξουν πολυ περισσοτερο |
|
||||
|
||||
![]()
Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και σε ένα δικό μου calico oranda..σε μερη του σωματος όπου ήταν αχνό μαύρο γινόταν πολυ πιο έντονο όσο περνούσε ο καιρός..αμμωνία δεν είχα σίγουρα (είχα μετρήσει με 2 τεστ)..ασε που νομίζω πως αν ήταν απο αμμωνία και μάλιστα σε σημείο να ''καίγονται'' τα ψαράκια θα είχαν κι αλλες ενδείξεις..μη σου πω πως αμφιβάλλω κι αν θα ζούσαν..
Τότε κατέληξα πως ήταν θέμα φωτισμού,τροφής και νερού..είχα παρατηρήσει πως το μαύρο γινόταν λίγο πιο αχνό στις περιόδους οπου δεν γινόταν αλλαγ'η νερου καθε εβδομάδα..κι οταν επανερχόμασταν στην κανονική ρουτίνα γινόταν πιο έντονο..σε συνδιασμό με σωστό φωτισμό και φρεσκια τροφή.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αλγη? ή κατι αλλο? | tnick | Tanganyika | 25 | 24-04-14 09:03 |
Ich ή κατι αλλο...; | lionor | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 16 | 19-01-13 13:39 |
Co2..χρειαζεται κατι αλλο? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-10 12:05 |
Στρες ή κατι αλλο? | maikl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 28-10-08 12:14 |
maingano η κατι αλλο???? | chris7 | Malawi | 9 | 14-09-08 19:27 |