|
|
||||
|
||||
![]()
φαινεται πως ηθε ο καιρος να δειξω κι εγω κατι στην αλμυρη ενοτητα...
![]() με χαρα επειδη το mini light reef μου πηγαινει καλα εδω και κατι παραπανω απο 2 μηνες...σας το παρουσιαζω... ειναι ενα 56λιτρο καρφουρισιο με καθαρα καπου 40 λιτρα... φοραει ενα σκιμμερ boyu για τα διπλασια τουλαχιστον λιτρα....εναν κυκλοφορητη majestic και επιπλεον ροη απο το hang on φιλτρο που περιεχει ανθρακα και αντιφωσφορο. ανοιχτο απο πανω...με φωτιστικο boyu με 2 λαμπες pl μισο λευκο μισο μπλε 2Χ24= 48 βατ εχω αρκετο φως για σκληρα αλλα μιας και δε θελω απο την αρχη να μπλεξω με προσθετα...ειπα να κρατησω μονο μερικα μαλακά κορραλακια... ετσι εχω μια ευφυλια..ενα brain coral...ρικορντεα γιουμα...μανιταρακια μπλε και πρασινα ριγε...ζωανθους...πολυποδες....και μια bulbtip ανεμωνη. εχω επισης 5 σαλιγκαρια..και 3 ερημιτες (1 με καφε και 2 με κοκκινα ποδια). ακομη 2 cleaner shrimps και ενα κλοουνακι (occelaris) και ενα nemateleotris magnifica. ταιζω το βασικο και τη σπιρουλινα απο τα φλεικς της τροπικαλ...και κατεψυγμενη γαριδα. επισης παραγω μονιμα νεοεκκολαφθεισα αρτεμια και ριχνω λιγη καθημερινα σχεδον. τα νιτρικα μου ειναι σταθερα στα 5 με 15% αλλαγη καθε μηνα και ριχνω μονο το μπαφερ dkH της KENT ενα βιντεακι εδω... ![]() η γνωμη σας για ολα τα παραπανω ειναι πολυτιμη για μενα!!! ![]() τελος, ενα μεγαλο ευχαριστω στην αλμυρη παρεα της αλεξ-πολης και κυριως στον madfdg και alexx που ανεχτηκαν τις τοσες ερωτησεις μου αλλα και την προσφορα ζωντανων και υλικων. ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παρα πολυ ομορφο ... ο νεμο κουναει την ουρα του σαν σκυλακι!! Σκετη γλυκα!!
|
|||
|
|||
![]()
ΧΜΜΜΜ!!!!!
Είναι περίπου....2 φορές καλύτερο απο αυτό που ονειρεύομαι κάποτε να αποκτήσω!!!!!!!!!!!!!!! [..στη θάλλασα δεν ισχύει οτι τα πολλά λίτρα συγχωρούν μικρά λάθη??Πως και έκανες τόσο δύσκολο ξεκίνημα με μίνι???] Όποια στιγμή αποφασίσεις να το πουλήσεις στείλε μου πμ, θα αγοράσεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ενυδρεία με την προσφορά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ψευτικο ψαράκι που του έχεις δέσει ένα σκινάκι στη μέση και το κουνάς γύρω γύρω στο....ενυδρείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! [με το πρώτο πλάνο που είδα αυτό με το λοφίο μου φάνηκε οτι ήταν κάτι που απο πάνω είχε...σχοινί!!!, εντάξει μετά φάνηκε!!!!] ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ρε φίλε, άντε και στου Γιώργου...........(ναί,ναί, αυτόν που δεν πρόκειται να απαντήσει αλλα έχω προαίσθημα οτι αργά ή γρήγορα θα υποκείψει και αυτός στην...αλμύρα!!!...) ΒΑΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!!!!!!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavlos2003 : 19-12-09 στις 21:48 Αιτία: φωτο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα εξοδα αυξανονται κατα πολυ περισσοτερο οσο ανεβαινεις σε λιτρα στο θαλασσινο αποτι στο γλυκο. και οι τσεπες μου ειναι για....μινι..... ![]() ![]() Παράθεση:
θα βαλω και φωτο...
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο πανο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ψευτικο ψαράκι που του έχεις δέσει ένα σκινάκι στη μέση και το κουνάς γύρω γύρω στο....ενυδρείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
[με το πρώτο πλάνο που είδα αυτό με το λοφίο μου φάνηκε οτι ήταν κάτι που απο πάνω είχε...σχοινί!!!, εντάξει μετά φάνηκε!!!! συγνωμη αλλα ειναι αληθινο ψαρακι... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο πανο!!αλλα κ τα αλλα σου ενυδρεια ωραια,εκεινα με τα σκαλαρια σκετη τρελα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πανο καταπληκτκο μπραβο
![]() να σου πω το περιμενα ηταν αναμενομενο με τοσα που εχουμε δει απο σενα ![]() αντε τωρα και στους δισκους...θα τους παρεις και τσαμπα απο το γιωργο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο πολύ όμορφο το αποτέλεσμα.
Είναι πανέμορφο ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απαιτώ να ξαναλμυρήσουν οι σιλικόνες του Rio ΤΩΡΑ!!!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |
να και το δικο μου | sergio | Φωτογραφίες μελών | 10 | 23-08-08 01:10 |
Nα και το δικο μου | Teo | Φωτογραφίες μελών | 2 | 10-07-08 19:22 |