|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειχα υποσχεθει αναβαθμιση και πιστευω οτι ηρθε η ωρα να παρουσιασω το ενυδρειο μου.
Πριν 1 χρονο και 4 μηνες ηταν καπως ετσι μες την πλαστικαδουρα ![]() μετα απο 2 μηνες αποφασισα οτι πρεπει να βαλω αληθινα φυτα και αρχισα τα πειραματα ![]() ανα 2 μηνες στη συνεχεια αλλαζα εικονα στ ενυδρειο μου ![]() ![]() και τωρα πλεον ειναι σε αυτη την κατασταση. φωτο οπως θα καταλαβετε ειναι απο τον Χρηστο ΖΧ που τον ευχαριστω πολυ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paco : 18-03-09 στις 12:59 Αιτία: μικρη αναλυση φωτο |
|
||||
|
||||
![]()
Πω πω πω πω.....κολλητέ τέλειο ενυδρείο.
Και πόσο μάλλον τα μπράβο μου για την εκπληκτική μετάβαση από το πλαστικό στο φυσικό. Αυτό πρέπει να το κάνουμε παράδειγμα για τους νέους στο χώρο, περί αισθητικής κλπ. Εύγε, άξιος άξιος (Γκουσγκούνης) ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο Βασίλη Μπράβο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απλά καταπληκτικό. Μ'άρεσε πάρα πολύ. Τα συγχαρητήρια μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη καταπληκτική η μετάβαση σε ένα φοβερό ενυδρείο!!!
Μπράβο ρε φίλε. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό Βασίλη. Χάρμα οφθαλμών.
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πολύ όμορφο! Μπράβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο, συγχαρητηρια, μια κλασσικη περιπτωση, ωριμανσης του χομπιστα, ολοι ετσι ξεκιναμε συνηθως, και καποιοι που το εχουν πολυ μερακι και πεισμα φτανουν σε αυτο το επιπεδο. Μπραβο, Βασιλη!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Διαμάντι ενυδρείο,πολύ ωραία δένουν οι δύο πλευρές μεταξύ τους με την κόκκινη rotala.
Συγχαρητήρια και στον Χρίστο! |
|
||||
|
||||
![]()
Τελοιο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Super
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Μπράβο Βασίλη!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σουπερ ολα!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη τέλειο!!!αλλά μήπως μπορείς να μου πεις πως έβγαλες το εσωτερικό φίλτρο από εκείνα τα πιαστράκια πάνω???γιατί τραβάω από εδώ τραβάω από εκεί τίποτα!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
συρταρωτα κατα μπροστα και μετα πανω
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
30 λιτρα κοινωνικο φυτεμενο | mixalis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 25-09-08 18:14 |
Κοινωνικο φυτεμενο 230ltr | giorgosp | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 27-07-08 19:57 |
aaaooll κοινωνικο φυτεμενο | aaaooll | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 16-03-08 01:38 |
lmaikl(Φυτεμενο κοινωνικο) | maikl | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 04-05-07 22:21 |
60λιτρο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΥΤΕΜΕΝΟ | serifios | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 25-03-07 17:28 |