|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Τα μέλη πήραν τα ποτά τους, κάθισαν να τα απολαύσουν και να συζητήσουν θέματα ενυδρειακά και μη... ενώ εγώ προσπάθησα να τα αιφνιδιάσω με τον φακό μου.
¶λλα μέλη αιφνιδιάστηκαν ενώ άλλα με αιφνιδίασαν |
|
|||
|
|||
Όσο περνούσε η ώρα, όλοι γίνονταν μια μεγάλη παρέα.
|
|
|||
|
|||
Το ΔΣ μας
και η Ρίτα που ετοιμάζει την κληρωτίδα με λίγη τύχη (ή μέσον) στην κλήρωση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 20-01-08 στις 18:27 |
|
|||
|
|||
...είχαμε τρισευτυχισμένους νικητές!
Δείτε χαμόγελο ο Χαλβάς όταν κέρδισε λίπασμα για να ανθίσουν οι ανουμπιες του. |
|
|||
|
|||
Το σίγουρο είναι ότι όλοι περάσαμε πολύ καλά
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos : 20-01-08 στις 18:16 |
|
|||
|
|||
Αφού τελείωσε η γιορτή... |
|
|||
|
|||
... τι άλλο; Ταβέρνα, μάσες και πλάκα!
|
|
||||
|
||||
Περάσαμε όντως πολύ καλά! Είδαμε φίλους που είχαμε να δούμε καιρό και γενικά δεν έλειψε τίποτα!
¶ντε και του χρόνου πιο πολλοί!
|
||||
|
||||
Πόπο βρε Γιώργο, έβγαλες τη γκριμάτσα μου στο internet και είχα βγάλει και σπυράκι, έπρεπε να μου το πείς οτι φαίνεται να έβαζα consiler!!!!xaxaxaxa!Εγώ πάντως περιμένω να δώ online απο το Χαλβά την πετυχιμένη φωτο της Κωνσταντίνας, με τρώει χαλαρά!!!!Όλες πολύ ωραίες φωτογραφίες, αντιπροσωπευτικότατη εικόνα για το τί έγινε!Και του χρόνου!!!!
|
||||
|
||||
Πάει αυτή....με στρίμωξε με τον μπαλντά στο χέρι και την διέγραψα
|
|
||||
|
||||
Όχι ρε BOOST-? μου!Δηλαδή είμαι εκτός συναγωνισμού?Όλο και κάτι θα έχει η cam σου, την τσέκαρες καλά, μήπως είναι τίποτα ξεχασμένο μέσα????Σε παρακολουθούσα τσούκου τσούκου προσπαθούσες, είχες καλές λήψεις!!!!Δε μπορεί...
|
||||
|
||||
καλα αντωνη λεω να την εκτυπωσω τη φοτο να την βαλω στο σαλονι μου ρε φιλε εγραψες!
|
||||
|
||||
Εκτύπωσε την εσύ και σου στέλνω εγώ την κορνίζα!Ε χωρίς πλάκα ξανασκέψου το, ρόμπα θα με κάνεις....!Αλλά να μου πείς μου το χρωστάς έτσι?....!
|
||||
|
||||
το ξανα σκευτηκα δεν θα την κρατησω για μενα μονο θα την κολησω και σε ολο το συναγμα
|
|||
|
|||
Εξαιρετική εκδήλωση!!!
Και του χρόνου με υγεία.
|
||||
|
||||
Πάντα τέτοια! ¶ντε και του χρόνου με υγεία, να είμαστε όλοι εκεί και ακόμη περισσότεροι...
|
||||
|
||||
πολυ ωραια, και του χρονου!!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Θα γίνει αντίστοιχη εκδήλωση και στη Θεσ/νίκη?
|
|
||||
|
||||
Φυσικά και θα γίνει !!!!
|
|
||||
|
||||
Ωραία! Τώρα δεν ζηλεύω
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Και μην ξεχάσετε τις φωτό ΟΕΟ!!
|
||||
|
||||
και φυσικα θα κανουμε ρε παιδια και στη Θεσσαλονικη και ελπιζουμε να μας τιμησουν με την παρουσια τους το ΔΣ του ΠΣΦΕ.Λινκμαν ποτε θα γινει δωσε μας τη χαρα να ξερουμε γιατι θα σκασουμε απο την ζηλια μας
|
||||
|
||||
Λέμε για 24/2 ... ψάχνουμε τον χώρο
|
|
|||
|
|||
Χοχοχο!!
Όλα τα λεφτά η φώτο του Tkagem. Θα σε τυπώσω ρε συ να τρομάζω τον γιο μου. "Κάτσε καλά γιατί θα 'ρθεί ο Tkagem να σε φάει". |
|
||||
|
||||
Καννίβαλο με έκανες!Δε το λυπάσαι το παιδάκι....?
Κοίτα μόνο μη τη δείξεις σε τίποτα φίλους σου γιατί μας κοροιδεύουν που μας κοροιδεύουν, αν δουν κι αυτά πάει θα μας νομίζουν για λαλημένους....Απορώ πάντως πως δε σε σύλλαβε η κάμερα με κανά γλυκό στο χέρι....!Αυτό το κεικ σοκολάτα θα πρέπει να το έβλεπες όλη νύχτα σε όνειρο....
|
|||
|
|||
Ελέγχουμε τον περιβάλλοντα χώρο πριν τα τσακίσουμε, μήπως μας βλέπουν οι παπαράτσι.
|
|
||||
|
||||
Για την υπέροχη πίτα ευχαριστούμε θερμά το μέλος μας, Ζορπίδη Θανάση και το κατάστημα "Γλυκιστήρι".
To δώρο για τον φίλο μας που κέρδισε το φλουρί (εσωτερικό φίλτρο TETRA atec-IN1000 plus, 1000l/h και θερμαντήρας HYDOR theoHEATER 300W) ήταν δωρεά του καταστήματος "WATER INN". Το πρώτο δώρο της λαχειοφόρου, το οποίο κληρώθηκε στο μέλος μας Τούντα Γιώργο (Μικρος), ένα ενυδρείο JUWEL accord80, πλήρες, ήταν προσφορά του καταστήματος "ΖΩΟΦΙΛΙΑ Αγ. Στεφάνου". Τα υπόλοιπα δώρα της λαχειοφόρου (εσωτερικά φίλτρα, κυκλοφορητές, αεραντλίες, χημικά φίλτρα των εταιρειών AQUAEL, HAGEN, RENA, HYDOR, AP, AQUACLEAR και RED SEA, τροφές HIKARI, λιπάσματα ΚΕΝΤ και ΕΗΕΙΜ, αποχλωριωτικά TETRA και TROPICAL, ammonia alert και ph alert της SEACHEM) ήταν προσφορά του καταστήματος "WATER INN". Ευχαριστούμε το μέλος μας Μάριο Δόξα (kanarini) για την προσφορά ενός γλυκύτατου καναρινιού, το οποίο εντάχθηκε στην λαχειοφόρο και ο τυχερός αποδέκτης του (Memy) ήταν και ο ιδανικός! Ευχαριστούμε όσους και όσες βοήθησαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης τη βραδιά του Σαββάτου, τα κορίτσια μας που μοίρασαν τους λαχνούς, τους φωτορεπόρτερ μας, τους επαγγελματίες που προσέφεραν τα δώρα και πάνω απ' όλα όλους εσάς που τιμήσατε τον ΠΣΦΕ με την παρουσία σας! Και του χρόνου! |
|
|||
|
|||
-------------------------
Πραγματικα λυπαμαι που δεν μπορεσα να ειμαι εκει.... Το Σαββατο εχει γλυκακια για τη νεα προκληση των 80lt.μαλλον για κηπο λεω... πριν ενα χρονο ακριβως μπηκα σ'ενα pet για να παρω ψαρακια δωρο για ενα φιλο και εφυγα με ενυδρειο.μπηκα στο φορουμ και μαθαινω συνεχεια .γραφτηκα στο συλλογο γνωρισα ατομα ,(αν και εμεινα απο απουσιες φετος) Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο συλλογο και τα παιδια στο φορουμ Μικρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μικρος : 21-01-08 στις 23:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Χάρηκα που σας είδα όλους μετά από τόσο καιρό! Και χάρηκα ακόμα περισσότερο για το υπέροχο δώρο που κέρδισα! Να είσαστε όλοι καλά και να μαζευόμαστε συχνότερα. Είπαμε όμως, έτσι Dimmy? Μετά θέλω χορό, όχι σκέτη μάσα!!!
|
|||
|
|||
καλησπερα σας
η κοπη της πιττας ηταν υπεροχη ολοι με κεφι και χαρα ειμασταν και περασαμε καλα, ακομα και η δυσκολη η κορη μου περασε καλα, αντε να κανουμε παρτακι τις αποκριες μασκε φυσικα...σας στελνει μερικες φωτογραφιες που τραβηξε |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή Πίτας Π.Σ.Φ.Ε Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 08-03-06 14:06 |
Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΦΕ-ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 06-02-06 02:16 |