|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόπο βρε Γιώργο, έβγαλες τη γκριμάτσα μου στο internet και είχα βγάλει και σπυράκι, έπρεπε να μου το πείς οτι φαίνεται να έβαζα consiler!!!!xaxaxaxa!Εγώ πάντως περιμένω να δώ online απο το Χαλβά την πετυχιμένη φωτο της Κωνσταντίνας, με τρώει χαλαρά!!!!Όλες πολύ ωραίες φωτογραφίες, αντιπροσωπευτικότατη εικόνα για το τί έγινε!Και του χρόνου!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι ρε BOOST-? μου!Δηλαδή είμαι εκτός συναγωνισμού?Όλο και κάτι θα έχει η cam σου, την τσέκαρες καλά, μήπως είναι τίποτα ξεχασμένο μέσα????Σε παρακολουθούσα τσούκου τσούκου προσπαθούσες, είχες καλές λήψεις!!!!Δε μπορεί...
|
||||
|
||||
![]()
καλα αντωνη λεω να την εκτυπωσω τη φοτο να την βαλω στο σαλονι μου ρε φιλε εγραψες!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εκτύπωσε την εσύ και σου στέλνω εγώ την κορνίζα!Ε χωρίς πλάκα ξανασκέψου το, ρόμπα θα με κάνεις....!Αλλά να μου πείς μου το χρωστάς έτσι?....!
|
||||
|
||||
![]()
το ξανα σκευτηκα δεν θα την κρατησω για μενα μονο θα την κολησω και σε ολο το συναγμα
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εξαιρετική εκδήλωση!!!
Και του χρόνου με υγεία.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή Πίτας Π.Σ.Φ.Ε Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 08-03-06 14:06 |
Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΦΕ-ΚΒΕ | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 06-02-06 02:16 |