|
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
αυτο τη ειναι παλι ????????????
------------------------- σε λιγο θα μας πεις οτι εχεις και αυτο http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=410 χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 13-09-10 στις 15:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
ελα μου ντε!!! ενα αιδοιο παρομοιο...
|
||||
|
||||
που τα βρεισκεις ολα αυτα τα περιεργα ζωα?
|
|
||||
|
||||
αυτο ηταν στις τραγανες που βρηκα..."ηρθε" μονο του...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 13-09-10 στις 19:27 |
|
||||
|
||||
καλη φαση το μεσογιακο και καταπλικτικα ψαρια και σχεδον τσαμπα αν σκευτει κανεις οτι τα περνουμε απο τις θαλασσες μας... ισος να ειναι το επομενο ενυδρειο μου ή κανενα ριφ.
|
|
||||
|
||||
Είναι πάρα πολύ ενδιαφέροντα Πάνο!!!
μου άρεσαν πολύ.. |
|
||||
|
||||
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ???????
|
||||
|
||||
καλέ δεν ντρέπεστε; εγώ κοκκίνισα μόνο που το διάβασα!
Πάντως αυτοί οι γυμνοσάλιαγκες είναι κούκλοι!!! Αυτοί που έχει ο Πάνος, έτσι; Μην παρεξηγηθώ!!! Να το βλέπεις να "πετάει" μέσα στο ενυδρείο ... και το άλλο με τα μικρούλια ματάκια ... πολύ όμορφο!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
Ρωτα τον Χαλβαδουκα μας να σου πει...!
|
|
||||
|
||||
Ηταν μια κοινη ανεμωνη... γιαυτο!!
Εγω εχω 2!!! |
|
||||
|
||||
Φίλε Πάνο και τα 2 είδη που μας δείχνεις είναι γυμνοβράγχια. Στο νησί μου το πρώτο το λένε και γυαλομο..νι, όπως προείπε και ο φίλος, ενώ αποκαλείται και λαγός της θάλασσας.
Το έχω δει αρκετές φορές στη θάλασσα και είναι πράγματι καταπληκτικό ζωάκι. Γίνεται αρκετά μεγάλο αλλά το υγρό που εκρίνει δεν είναι τοξικό, απ'οσο ξέρω.Το 2ο πρέπει να είναι πιο σπάνιο αλλά είναι του ίδιου είδους και συνήθως ζει πάνω σε σπόγγους. Θα πρότεινα να συνεχίσεις την διατήρησή τους έτσι ώστε να βγούν μερικά στοιχεία για την διατήρησή τους σε ενυδρείο. Καλή συνέχεια σου εύχομαι και να μας κρατάς ενήμερους Χάρη.... τι καλάμι ήταν αυτό που το έπιασες βρε....με τρίαινα χαχαχα
|
||||
|
||||
μεχρι στιγμης τα συπερασματα ειναι
1)τρωνε αλγη αλλα ΠΟΤΕ δε λενε οχι στη γαριδα που τους προσφερω. 2)οταν προσαρμοστουν στο μερος τους (ενυδρειο) σταματουν να "πετανε" και μετακινουνται μονο ερποντας. 3) το 90% του χρονου ειναι το ενα σε επαφη με το αλλο ή το ενα μεσα στο αλλο. (το μικρο κουρνιαζει αναμεσα στα "φτερα" του μεγαλου). αξιοπεριεργη συμπεριφορα. θα μιλουσε κανεις για ζευγαρι ή γονεα-παιδι. το τελευταιο ειναι που μου εχει κανει πολυ μεγαλη εντυπωση. σπανια χωριζουν. να υπενθυμισω πως ετσι τα βρηκα κιολας. "κολλημενα".
|
||||
|
||||
Και εδω ετσι το λεμε ...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
δεν ειμαι εγω ψαροντουφεκας ποια γερασα ασε που δε τα παω καλα με τα αλατια
|