|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Καλά τα λες
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
βαλε 12αρι πατο και 10αρια ρονταρισμενα τα υπολοιπα. 10αρες κοντρες 6 εκ ειναι ενταξει.
|
||||
|
||||
σε ενυδρειο που θα πατήσει πάνω σε επίπεδη επιφάνεια ΠΟΤΕ δεν χρειάζεται ποιο παχύ πάτο.
κανένα τζάμι δεν σπάει από πίεση. το σπάσιμο είναι αποτέλεσμα παραμόρφωσης του τζαμιού. σε ένα ενυδρειο που πατάει πάνω σε επίπεδη επιφάνεια η παραμόρφωση του πάτου είναι σχεδόν μηδενική. |
|
||||
|
||||
τελικα τελαρο απο κατω να βαλω...???? για να συγκρατει το ενυδρειο....
εεεεε:conf used:
|
||||
|
||||
πρακτικά ένα τελάρο δεν προσφέρει τίποτα. είναι καθαρά θέμα γούστου.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
εχθες εδωσα παραγγελια τα τζαμια και σε καμια βδομαδα οταν θα ερθουν..,,ξεκιναω.!!
|
||||
|
||||
παιδια μιας και περασε ο δεκαπενταυγουστος θα μου μεινει λιγο χρονος για τα ενυδρεια....οποτε το απογευμα λεω(αν προλαβω βεβαια) να παρω τζαμια για 35*35*35...
εδω θελω τη βοηθεια σας..... πως να τα ζητησω?ρονταρισμενα,τροχισμενα? σας ευχαριστω εκ των προτερων |
|
||||
|
||||
Σε αυτές τις διαστάσεις μόνο τροχισμένα.
Δεν αξίζει τον κόπο, ούτε τα χρήματα. |
|
||||
|
||||
οκ ευχαριστω πολυ
|
|
||||
|
||||
τελικα μου ειπε να περασω αυριο να τα παρω τα τζαμια
για κοντρες(μονο στον πατο) τι διαστασεις να βαλω? 4εκ. πλατος με 3αρι τζαμι καλα ειναι? |
|
||||
|
||||
8αρι αλλιως δεν κανουν και πολυ δουλεια οι κοντρες
Edit: ακυρο τοτε |
|
||||
|
||||
στα 35*35*35 να βαλω 8αρι τζαμι οταν τα κανονικα θα ειναι 4αρια δεν ειναι υπερβολη?
|
|
||||
|
||||
Μιά χαρά είναι Δημήτρη, το 8άρι είναι υπερβολή.
|
|
||||
|
||||
ok σας ευχαριστω για ακομη μια φορα!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
σε ενα τοσο μικρο ενυδρειο ομως μια extra στρωση σιλικονη στους αρμους στρωσιμο με το δαχτυλο βουτηγμενο σε σαπουνονερο και με την καταλληλη χαρτοταινια για να μην γινει χαλια η κατασκευη θα σου δωσει το 100% της στεγανοποιησης εγω παντα προτιμω μαυρη σιλικονη μπορει να λερωνει περισσοτερο αλλα ειναι ποιο παχυρευστη και η διαφορετικη συσταση της δεν δημιουργει τοσο ευκολα φυσαλιδες με αερα σου δινει την εντυπωση οτι τα παει καλυτερα με τα τζαμια
|
||||
|
||||
Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε ,σε θεμα αντοχης ,καμια απο τις μαυρες που εχω δοκιμασει σε σχεση με την de braven που γινεται πετρα όμως!
|
||||
|
||||
παιδια πηρα τελικα τα τζαμια και τελικα εβαλα 5αρια τζαμια και ρονταρισμενα(γιατι ειναι φιλος)
και για κοντρες πηρα δυο 3εκ με 5αρι τζαμι και τις αλλες δυο,5εκ με 5αρι τζαμι...θα υπαρξει κανενα προβλημα? τις κοντρες μου τις εδωσε δωρεαν γιατι ηταν απο τζαμια που του ηταν αχρηστα,τωρα αν υπαρξει προβλημα περνω αλλες........ το προβλημα μου ομως ειναι πως θα τις κανω ορθη γωνια? με αλφαδι ή υπαρχει τιποτα πιο πρακτικο? |
|
||||
|
||||
επειτα απο καποιο προβλημα που προεκυψε,τελικα τα τζαμια ερχονται μεσα στην επομενη εβδομαδα...
αγορασα μια σιλικονη ειδικη για ενυδρειο,,λετε να φτασει..??μηπως χρειαζομαι περισσοτερες για τις διαστασεισ μου..??
|
|||
|
|||
ερωτηση σχετικα με την κολληση των τζαμιων
τελειως καινουργειος στο hobby για αυτο εβαλα και το ψευδωνυμο χαζοψαρο!!!!!!!!!!! μου εφεραν ενα ενυδρειο στο οποιο πρεπει να αντικατασταθη το μπροστινο τζαμι.οφειλω να ομολογησω οτι οι πληροφορειες που πηρα σχετικα με το θεμα ηταν εξαιρετικες.εν τουτοις εχω μια ερωτηση σχετικα με το εαν θα πρεπει να ασκηθη συνεχεις πιεση κατα την διαρκεια της κολλησεως η ενα απλο πρεσσαρισμα με τα χερια ?φτανει .....και επεται συνεχεια....
|
|
||||
|
||||
ως εδω ολα καλα,απο τιμη δε μας ειπες ποσο σου κοστισανε τα τζαμια?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σιλικονη | lucky13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 01-04-09 08:23 |
σιλικονη | ababapanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 07-03-09 14:59 |
σιλικονη σε σιλικονη?? | Πάνος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 15-11-08 22:24 |
Σιλικονη :-? | Kotsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 21-04-08 12:07 |
σιλικονη??? | Giwrgos23 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 17-04-06 11:53 |