|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έλα τώρα ...
Εκδρομή και συλλογή από τη φύση. Δίπλα στα καλύτερα είσαι https://rethemnos.gr/rethimno-paralies/ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() με ρυθμους χελωνας αλλα κινουμαστε.... εχθες εβρεχε ολη νυχτα...φρεσκιες καθαρες πετρουλες 500μ απο το σπιτι μου....ενα καλο ξεβγαλμα ( ισως τις ριξω και ενα βρασιμο ή ζεματισμα, φελιζολακι κατω (dow ή το κοινο ασπρο) και θα ανεβασω εντος εβδομαδας στησιμο τους ..θα παω και για αμμο ωστοσο στην παραλια ( το παλιο το εστειλα, μου φανηκε χοντρο για περασμα απο τα βραγχια) το καλο ειναι οτι νερο εχω ετοιμο απο φιλο χομπιστα με γιγας ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]()
Φελιζόλ αν βάλεις κάτω όχι το άσπρο (τρίβεται/διαλύεται), το τύπου Dow.
Νερό δεν χρειάζεσαι από άλλο ενυδρείο. Φρέσκο νεράκι αποχλωριωμένο και μπόλι (βιολογικό πορώδες υλικό από το φίλτρο του ώριμου ενυδρείου)στο φίλτρο σου. |
|
|||
|
|||
![]()
το εχω δωσει τα δικα μου υλικα απο το φυτεμενο για να διατηρηθουν μεχρι να ετοιμαστω, ελεγα να χρησιμοποιησω και λιγο νερο του για καλυτερο και πιο αμμεσο αποτελεσμα,( θα μπει το νερο μολις βρω τα ψαρακια,στην ουσια μια μερα πριν απο την αγορα τους)
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις εξωτερικό φίλτρο να δουλεύει σε άλλο ενυδρείο? τότε είσαι κομπλέ. Το βάζεις επάνω και είσαι έτοιμος.
Η άποψη του "παλιού νερού" με γύρισε πίσω πολλά χρόνια ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω εξωτερικο φιλτρο εσωτερικο εχω, απλα τα μακαρονια μου και το σφουγγαρι μου τα εδωσα στον αλλο για συντηρηση
|
|
||||
|
||||
![]()
Καιρός να πάρεις εξωτερικό φίλτρο (και βάλε τα υλικά που έχεις σαν μπόλι).
Δεν είναι μικρόψαρα οι κιχλίδες και θα ταλαιπωρείσαι με το εσωτερικό ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικη (γενικως) | kixlidatos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 08-11-14 17:12 |
ΑΠΟ MOLLY ΛΕΩ ΓΙΑ ΑΦΡΙΚΗ(?) | HLIASKR | Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής | 28 | 13-10-11 14:31 |
ΑΜΕΡΙΚΗ VS ΑΦΡΙΚΗ | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-11-10 17:55 |
κατι σαν σκουρια απο την πανω μερια των γκαπυ.. | μελινακι | Ζωοτόκα | 7 | 29-01-08 14:36 |
Κουνελοψαρο Απο Αφρικη....!!!! | malawi | Malawi | 5 | 11-08-06 10:40 |