|
|
|||
|
|||
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 02-03-17 στις 18:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε μια πιο καθαρή φωτογραφία Φωτη, δεν φαίνεται
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη έχω βγάλει 500 φωτογραφίες δεν κάθεται.
Μόλις βγάλω το κινητό αρχίζει την τρεχάλα!!! Λες και το κάνει επίτηδες!!! Θα προσπαθήσω και για άλλες!! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχουν και καλο φωτισμό, αναψε και κανα φως, οχι φλας
|
|||
|
|||
![]() ![]() ------------------------- ![]() ------------------------- Στην δεύτερη με την σειρά απο τις τέσσερις που ανέβασα , διακρίνεται το "φάγωμα" του πάνω πτερυγίου της ουράς , λίγο καλύτερα . Τάκη δεν βάζω φλας , αλλά δεν κάθονται!!! Όλα τα άλλα του πτερύγια είναι κανονικά . Επίσης να αναφέρω οτι το εν λόγω ψάρι είναι το μεγαλύτερο απ'όλα με διαφορά. Απο το μικρότερο είναι τουλάχιστον 2,5 φορές μεγαλύτερο . Θα ξαναπροσπαθήσω αύριο για φωτογραφίες . Απο αυτές που ανέβασα καταλαβαίνετε κάτι???? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 02-03-17 στις 19:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορώ να καταλάβω,
αν φοβάσαι βάλε μελαφιξ ή και αλάτι μπορείς να βάλεις, προσοχή όμως στην αφαίρεσή του
|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετώ την παρέα!!!!!!!!
Θα ήθελα να συζητήσουμε μία ιδέα-project για την συμβίωση 7-8 comet χρυσόψαρων σε ενυδρείο 300 περίπου λίτρων . Όπως ξέρετε μεγαλώνω 7 comet απο την γέννηση τους . Δεν θα είναι σύντομα αλλά θα έρθει ο καιρός που θα πρέπει να τα αποχωριστώ. Να φτιάξω άλλο ενυδρείο για όλα = αδύνατο . Σκέφτομαι αν μπορώ να κρατήσω 2-3 ψαράκια σε αυτό που έχω ήδη . Είναι εφικτό?? Αν ναι , σίγουρα χρειάζομαι 2ο φίλτρο ( έχω βάλει στο μάτι το fluval fx6 ) και πιο συχνές αλλαγές νερού , απ'οτι φαντάζομαι. Τι αλλαγές - μετατροπές θα πρέπει να κάνω ?? Τι λέτε???? Αξίζει τον κόπο να το συζητήσουμε ??? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|