|
|
||||
|
||||
![]()
Τυρφη εβαζα καθε 2 εβδομάδες στο 1 ραφακι του φλουβαλ406 σε 2 κάλτσες μέσα καμια 300ρια γραμμάρια περιπου..
το ενυδρείο το ειχα στρώσει με σταδιακη εισοδο ψαριων κ με ετοιμο μπόλι... Κατι που δεν εχω αναφέρει είναι οτι το καινουριο νερο που βαζω στις αλλαγές περνάει μεσα απο το φιλτρο απευθειας, αλλα τραβαει και απ το ενυδρειο νερο... Μηπως αυτο χαλαει τη βιολογία που εχει αναπτυχθεί στο φιλτρο... Δεν προετοιμαζω το νερο.
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοείς ; βάζεις νερό απο τη βρύση κατευθείαν μέσα στο φίλτρο ;
|
||||
|
||||
![]()
εχει ρωτησει ο δημητρης ηδη 3 φορες
![]() καθε ποτε κανεις αλλαγη νερου? |
|
||||
|
||||
![]()
+569798930448904577709078
|
||||
|
||||
![]()
οκ.δες τις μετρησεις σου,γιατι χωρις αυτες δεν μπορεις να βγαλεις ακρη ουτε εσυ ουτε εμεις.
το οτι μπολιασες δεν σημαινει κατι αν δεν μετρησες μετα αμμωνια,νιτρωδη και νιτρικα. μπορει το μπολι να μην επιασε για καποιο λογο η να χαθηκε η βιολογια. αν δεν επιασε το μπολι και εφαγαν αμμωνια η νιτρωδη τα ψαρια,τα βλεπεις τωρα τα αποτελεσματα. πρωτα κοιταμε αυτα και μετα ολα τα αλλα. |
|
||||
|
||||
![]()
σε ρώτησα για τη τύρφη μήπως την έβαλες τώρα τελευταία και μείωσες απότομα το PH και τη GH.
Χωρίς σωστές μετρήσεις όμως δεν μπορούμε να πούμε αν έχεις πρόβλημα βιολογίας. Ο τρόπος όμως που κάνεις τις αλλαγές θεωρώ πως είναι λάθος. Βάζεις κρύο νερό απότομα και χωρίς να έχεις κάνει αποχλωρίωση, φοβάμαι μήπως η βιολογία έχει πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο. ---------------------- Το απότομο κρύο κάνει και στα ψάρια κακό, τα στρεσαρει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι αρρώστια είναι αυτή? | TaitO | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 13-12-06 23:13 |
Τι αρρώστια έχει και τι φάρμακο; | ikapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 13-09-06 15:14 |
Είναι αρρώστια ??? | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-07-05 20:37 |
Αρρώστια ...HELP !!!!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:12 |