|
|
||||
|
||||
![]()
Κυκλοφορητη χρειαζεσαι ετσι και αλλιως για να μπορεις να στελνεις το νερο απ το βαρελι στο ενυδρειο κατα τις αλλαγες σημειωση πρεπει να εχει και το αντιστοιχο μανομετρικο για να φτασει στο υψος του ενυδρειου,αεραντλια παλι χρειαζεται εαν δε χρησιμοποιεις αντιχλωριο ετσι ωστε να αποχλωριωνεις φυσικα το νερο της αλλαγης.
Για το ξυλο μερικα ζεματισματα με βραστο νερο θα τα εκανα σιγουρα για καθε ενδεχομενο. |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή το νερό που θα διαχειριζομαι θα είναι γύρω στα 20 λίτρα κι έχω επιπλακι στο ίδιο ύψος με το ενυδρείο η μεταφορά θα γίνεται με λάστιχο και αναροφηση. Άρα για τη μεταφορά δε χρειάζομαι την αντλία. Επομένως κάνει αντί για κυκλοφορητης το φιλτρο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρεπει το δοχειο της αλλαγης να ειναι ελαφρως ψηλοτερα οποτε μαλλον ναι δε πιστευω να εχεις θεμα 20 λιτρα ειναι ευκολακι να το εχεις πιο ψηλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε τότε κάνει. Θέλεις κάτι να ανακατεύει το νερό. Κάνει και το φιλτρακι. Εγώ προσωπικά ρίχνω αντιχλωριο για να δεσμεύει και βαρέα μέταλλα. Αλλιώς θέλεις άνθρακα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ξύλο πλύσιμο με καυτό νερό ------------------------- Για θερμαντήρα για το δοχείο αλλαγών τι να παρω. Καμία φθηνή πρόταση για δοχείο 20λίτρων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 27-02-17 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για 20 λίτρα , αν ρίξεις μια κανάτα βραστό νερό από βραστήρα είσαι ενταξει
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Αύριο πρώτα ο Θεός θα σας βάλω φωτογραφίες από το καπάκι να κανονίσω την επισκευή ή αντικατάσταση του Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 27-02-17 στις 20:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα χρειαστείς και ένα θερμόμετρο όμως να μετράς την θερμοκρασία του βαρελιού.
να έχεις υπόψη σου πως το νερό της αλλαγής θα πρέπει να είναι μισό με ένα βαθμό χαμηλότερη από του ενυδρείου, ΠΟΤΕ πιο ζεστό ------------------------- Κάτι ακόμα, αν έχεις φίλτρο άνθρακα στο βαρέλι , δεν χρειάζεται 24 ώρες, ακόμα και σε 1 ώρα ο άνθρακας θα έχει απορροφήσει το χλωριο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια: Απαραίτητα σε όλα τα ενυδρεία | Alex_Salonica | Σαλιγκάρια | 17 | 12-05-17 14:16 |
Ψάρια απαραίτητα για ένα Reef ενυδρείο! | Sakisdraminos | Ψάρια θαλασσινού νερού | 4 | 07-11-16 08:30 |
Απαραίτητα λιπάσματα-Ρουτίνα | manolis1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 21-02-09 22:40 |
Τα φυτά είναι απαραίτητα? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 29-05-08 19:45 |
Απαραίτητα φάρμακα ;; | georgetzes | Ζωοτόκα | 13 | 28-04-03 00:23 |