|
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που είναι καλά τα ψάρια Φωτη
![]() Και εγω δεν μπορώ να πώ ότι βλέπω αλλοίωση στο χρώμα τουλαχιστον, της τροφής . Όπως επίσης δεν έχω δει και χρυσόψαρα να τρομάζουν. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αχαχα, δεν εχεις δει τα δικα μου πριν μπει το φως! Αληθεια τι φωτοπεριοδο ειχαν τα ψαρακια; Ειχες λαμπα με σταθερη φωτοπεριοδο εκει που τα ειχες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην αρχή ηταν στην αυλή σε δεξαμενη. Μετα όταν τα εβαλα μέσα είχα προβολάκι με χρονοδιακόπτη . Πάντως απο φόβο δεν θα καθίσουν ακίνητα στανταρ .
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α, γιατι σκεφτηκα πως μπορει να επαιξε κατι τετοιο στην περιπτωση του Φωτη. Για πες μας κι εσυ Φωτη τη φωτοπεριοδο σου...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα στην παρέα..
Η φωτοπερίοδος είναι σταθερή καθώς και όλες οι ρουτίνες τους.Το φως ανάβει στις 10:00 και σβήνει στις 20:00 . Τα ψάρια εκτός απο την συγκεκριμμένη μέρα δεν έχουν ξαναπαρουσιάσει πρόβλημα. Παραμένει μυστήριο. Ίσως το μόνο που έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό είναι η εμφάνιση πράσινης άλγης.Όχι όμως κάτι ιδιαίτερο. Εννοείται πως δεν τους ξαναέδωσα κατεψυγμένη.Μόνο μία τροφή προς το παρόν . Με τρώει να βρω την αιτία. ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 28-02-17 στις 20:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα φιλε μου
![]() Μετρησεις μηπως εκανες??
|
|||
|
|||
![]()
Οι μετρήσεις μου είναι σχεδόν τέλειες!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|