|
|
|||
|
|||
![]()
Τα δικα σου;;;
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το παιδι πηγε να σ φερει ενα παραδειγμα κ εγω απαντησα σ αυτο το παραδειγμα.
------------------------- Δλδ οχι για τα δικα σου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΔημήτρηςΤ : 26-02-17 στις 18:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Λοιπον παιδες, για να ξεκαθαρισουν τα πραφματα θα εστιασω στην αναγνωρισμενα ιογενη ασθενεια του ψαριου μου. Εχω ξεκινησει θεραπεια με. Μελαφιξ, με ικανοποιητικα αποτελεσματα προς το παρον. Εβαλα και την δευτερη δοση και θα σας παρακαλουσα θερμα να ασχοληυουμε μονο με αυτο απο εδω και κατω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 26-02-17 στις 18:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να ξερεις οτι το melafix δεν κανει τπτ στην περιπτωση των παρασιτων. Γενικα ειναι ενα ηπιο φαρμακο. Τι ειπαμε οτι εχει αυτο το ψαρι ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Λοιπον παιδια σημερα δειχνει σαν να θεραπευτηκε... ![]() ------------------------- Αμαν, παει η ανουμπια!!! ![]() Την ξεριζωσωσανε κατα την αναπαραγωγη. Δε μου λετε, αν αρχισουν δε σταματανε ποοοοτεε; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 27-02-17 στις 13:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι αρρωστια αραγε | aquahobby | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-01-12 20:14 |
αρρωστια γκαπυ s.o.s | αλεξανδρα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 02-11-09 15:00 |
αρρωστια η στρεσσαρισμα? | ducatisti | Malawi | 12 | 15-10-09 15:52 |
αρρωστια | JKS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 11-09-09 13:18 |
Αρρωστια.... | ton12 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 39 | 03-04-08 11:36 |