|
|||
|
|||
![]()
Μετά από αρκετή καθυστέρηση (έλλειψη χρόνου!) επανέρχομαι με νέο υλικό για το πρόβλημα.
Παρατηρήσεις: Οταν δεν υπάρχει καπάκι επάνω στη γυάλα, οι φούσκες δεν μένουν στην επιφάνεια, αλλά "σκάνε" με αποτέλεσμα όλα να λειτουργούν (φαινομενικά) καλώς.Φυσικά, δεν γίνεται να μην έχω καπάκι (και λόγω φωτισμού) οπότε τώρα έχω πιο πολλές τρύπες στο σωληνάκι της αεραντλίας και δεν βάζω το καπάκι της τροφής.Κάτι παίζει με τον αέρα στο ενυδρείο ΜΕ φαίνεται! Το νερό είναι πεντακάθαρο. Αυτό που τελικά νόμιζα για αμμωνία ήταν φούσκες (οξυγόνο) από το φίλτρο. Εχω γυρίσει και το φίλτρο να "φυσάει" προς τα πάνω ώστε να δημιουργεί ανατάραξη της επιφάνειας. Παραθέτω τις σχετικές φωτογραφίες 1.bubblef=Οι φυσαλίδες της αεραντλίας πριν την "πατέντα" με τον ρυθμιστή 2.aerantlia=Η αεραντλία με τον ρυθμιστή.Στο μικρό κομμάτι έχω και τις τρύπες με την καρφίτσα 3.filtro=Φίλτρο + θερμοστάτης 4.kapaki=το καπάκι χωρίς το μικρό καπάκι για το τάισμα 5.katopsi=το ενυδρείο από πάνω 6.lastixo=το λάστιχο της αεραντλίας. Το σκεπάζω με τις πέτρες αλλά το γατόψαρο σκάβει και το βγάζει στην επιφάνεια. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |
κάνει ή δεν κάνει το φίλτρο; | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:39 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |