|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα νομίζω ότι είναι αρκετά ανθεκτικό ψάρι το συγκεκριμένο
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαρι απλα παλευει να ζησει το καημενο.
Μην κανεις μετρησεις γιατι δεν θα υπαρχει η ενδειξη στα χαρτια σιγουρα. Κανε αυτο που ειπε ο Κλεόβουλος γιατι πνιγεται στα σκ@τα του το ψαρι. Αλαγες θα σου ελεγα 2 την βδομαδα 50% σε βαρελι προετοιμασιας. Αν καθαρισει το νερο μπορει να φυγει η μολυνση αλλα ισως να χρειαστει θεραπεια. Εγκλημα να πουλανε τετοια ψαρια. Δεν ειναι ουτε για λιμνες. Τα πετ δεν νομιζω να στο παρουν αλλα νομιζω ειναι καταδικασμενο.
Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 25-02-17 στις 09:31 |
|
|||
|
|||
![]()
φτιάξτου ένα ενυδρείο τουλάχιστον 1,5 μέτρο με τα απολύτως απαραίτητα μόνο.
μετά από τόσα χρόνια νομίζω πως το αξίζει κ με το παραπάνω. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα. Όταν λέω ότι έχω στο μυαλό μου 2 μαγαζιά να το δώσω δεν εννοώ πετ. Είναι μια καφετέρια εδώ που έχει μεγάλο ενυδρείο κι αν δε κάνω λάθος τώρα έχει μόνο ένα ψάρι μέσα, και κάποτε υπήρχε κι ένα εστιατόριο με ενυδρείο αλλά δε ξέρω αν έχει ακόμα. Όσον αφορά το μεγαλύτερο ενυδρείο να είστε σίγουροι ότι θα το ήθελα πάρα πολύ αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ο χώρος. Το καθιστικό έγινε κρεβατοκαμαρα του μικρού οπότε κι αυτό που έχω κατά τύχη γλύτωσε.
------------------------- Μόλις αλαχθηκε το 50% του νερού και θα κάνω το ίδιο σε εβδομαδιαία βάση. Ηδη το ψάρι είναι ποιό ζωηρό. Εχθές επισκέφθηκα το εστιατόριο που είχε το ενυδρείο δυστυχώς έχει αλλάξει ο ιδιοκτήτης και δεν υπάρχει πλέον το ενυδρείο. Σήμερα ή αύριο θα επισκεφθώ και την καφετέρια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 25-02-17 στις 13:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρή μίλα και με τα τοπικά pet shop μήπως ξέρουν κανένα χομπίστα με πολύ μεγάλο ενυδρείο μήπως και πάει το ψάρι εκεί. Αν δε βγάλεις πάντως άκρη εκεί, βάλε αγγελία εδώ και μίλα και με τα παιδιά, μήπως βρεις κανένα μέλος που να το θέλει. Μακάρι να βρούμε χώρο για την ψαρούκλα σου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαράλαμπε κάνε και 2 φορες την εβδομάδα αλλαγή, καλο θα του κάνει,
το ψάρι είναι μεγάλο
|
||||
|
||||
![]()
+1. Το ψαρι είναι μεγαλο, παραγει πολλους ρύπους οποτε τακτικο φρεσκάρισμα του νερου μονο καλο κανει.Αν εχεις σκουπα βυθου χρησιμοποιησε την για να καθαρισεις λιγο τον βυθο ηρεμα ομως για να μην σηκωθουν υπολειμματα τροφων και περιττώματα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο στο κοχυλι??? | achilefs | Tanganyika | 7 | 16-09-15 09:20 |
Τι ειναι αυτο? | constantinos | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 26-11-13 10:59 |
Τι ειναι αυτο ? | imichal | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 24-04-11 23:55 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |