|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη μπερδεύεσαι. Απλό είναι. Το ψάρι εκεί μέσα βασανίζεται και είναι καταδικασμένο σε αργό θάνατο (αλήθεια του αλλάζεις νερό και πόσο συχνά?).
Να το δώσεις σε όποιον έχει έστω και ένα μέτρο μεγαλύτερο ενυδρείο. Την μόλυνση που έχει θα την ξεπεράσει αν βρεθεί σε κατάλληλο χώρο ίσως και χωρίς φάρμακα. *είναι λυπηρό που επαγγελματίες πουλάνε τέτοια ψάρια χωρίς να προετοιμάσουν τον αγοραστή για τις ανάγκες του (θα έπρεπε να απαγορεύεται αλλά αυτά συμβαίνουν σε άλλου είδους χώρες ![]() *διάβασε το λινκ που έβαλα |
|
|||
|
|||
![]()
Κατάλαβα. Οπότε αύριο κιόλας θα επισκεφτώ 2 καταστήματα που έχω στο μυαλό μου κι έχουν μεγάλα ενυδρεία και τους μιλάω. Σας ευχαριστώ
------------------------- Νερό του αλλάζω 40% μια φορά το 2μηνο. Όμως. Αυτά δυστυχώς είναι λόγο άγνοιας και θα τα φτιάξω μόλις με συμβουλεψετε εσείς Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 24-02-17 στις 18:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶λλαξε του νερό τώρα και μέχρι να το δώσεις, τουλάχιστον κάθε βδομάδα την ίδια ποσότητα ή και μεγαλύτερη.
Τι το ταΐζεις? τι φίλτρο έχεις? (φοβάμαι ότι το ψάρι πνίγεται στα απορρίματα) |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ. Αύριο πρωί θα αλλάξω νερό. Τροφή μου δίνουν τροφή για κιχλιδες. Φίλτρο έχω το SERA file 120
------------------------- Θα χρειαστώ βοήθεια φυσικά για να στησουμε το νέο ενυδρείο σωστά, αλλά αυτό φυσικά μετά αφού θα βρω ακρια με το πακου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 24-02-17 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Απίστευτο το πως ζει τόσο καιρό σε αυτό το χώρο με αυτή τη φίλτρανση αυτό το ψάρι, πραγματικά απίστευτο...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα νομίζω ότι είναι αρκετά ανθεκτικό ψάρι το συγκεκριμένο
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ψαρι απλα παλευει να ζησει το καημενο.
Μην κανεις μετρησεις γιατι δεν θα υπαρχει η ενδειξη στα χαρτια σιγουρα. Κανε αυτο που ειπε ο Κλεόβουλος γιατι πνιγεται στα σκ@τα του το ψαρι. Αλαγες θα σου ελεγα 2 την βδομαδα 50% σε βαρελι προετοιμασιας. Αν καθαρισει το νερο μπορει να φυγει η μολυνση αλλα ισως να χρειαστει θεραπεια. Εγκλημα να πουλανε τετοια ψαρια. Δεν ειναι ουτε για λιμνες. Τα πετ δεν νομιζω να στο παρουν αλλα νομιζω ειναι καταδικασμενο.
Φυλλάδιο πληροφοριών/φροντίδας μονομάχου από το GAB Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 25-02-17 στις 09:31 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο στο κοχυλι??? | achilefs | Tanganyika | 7 | 16-09-15 09:20 |
Τι ειναι αυτο? | constantinos | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 26-11-13 10:59 |
Τι ειναι αυτο ? | imichal | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 24-04-11 23:55 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |