|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι όντως υπάρχει ενα χτύπημα το οποίο το έκανε απο το φόβο του σε μια πέτρα που είχα στο κέντρο του ενυδρείου και την οποία τώρα έχω μεταφέρει στην δεξιά ακρια μπροστά από φίλτρο και θερμοστάτη
¶ρα μπορεί να είναι pacu 8ετων και 30εκ. Αληθεύει ότι τα pacu ζουν πάνω από 15χρονια και ξεπερνάνε τα 50εκ μήκος? Να ρωτήσω και κάτι που μπορεί να ακουστεί ανόητο αλλά είναι λόγο άγνοιας: Μερικά ψάρια προσαρμόζουν το μήκος τους (σταματανε την ανάπτυξή τους) ανάλογα με το χώρο που έχουν? Με το pacu δε γίνεται το ίδιο? |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδη δε θελω να κοροιδεψω αυτον που θα το δωσω , πειτε μου σας παρακαλω πληροφοριες για να τις πω σε οποιον ειναι να το παρει και να αποφασισει γνωριζοντας τι θα συναντησει
Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Αρα Κλεόβουλος μου λες οτι ακομη κι αν το χαρισω σε καποιον με μεγαλο ενυδρειο θα ηταν γι αυτον καλυτερο να μη το παρει λογο της μολυνσης?
Οποτε με μπερδεψατε πολυ. Εγω δεν μπορω να το κρατησω. Σε αλλο δε μπορω να το δωσω. ![]() ![]() ![]() ------------------------- Το θεμα ειναι οτι το petshop πριν απο 8 χρονια κοροϊδεψε τους δικους μου και το πουλησε για οτι ...... το πουλησε. Εγω τωρα τι κανω????? Με στενοχωρει να το βλεπω ετσι στρημωγμενο να υποφερει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 24-02-17 στις 18:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μη μπερδευεσαι. Αλλο η μολυνση κΙ αλλο το ποιος θα το παρει. Κοιτα αν δεχθει καποιο παληκαρι με ενυδρειο μεγαλυτερο να το φιλοξενησει, σιγουρα θα ειναι καλυτερα απο το δικο σου. Αλλη επιλογη πλεον δεν υπαρχει καθως αν μεινει σε σενα δε βλεπω να την παλεψει για πολυ το ψαρι, ενω δε γινεται ουτε να το παρατησεις σε λιμνη, καθως πλην των υπολοιπων επιπλοκων περιβΛλοντικης φυσεως, το ψαρι θα πεθανει συντομα καθως ειναι τροπικο και οχι κρυου νερου
|
|
|||
|
|||
![]()
Οπότε πάω στην επόμενη ίσως τελευταία ερώτηση. Αν το δώσω σε κάποιον που έχει μεγάλο ενυδρείο και έχει μέσα 2-3 ψάρια αυτά κινδυνεύουν; Μόλυνση; Επιθετικοτητα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Μη μπερδεύεσαι. Απλό είναι. Το ψάρι εκεί μέσα βασανίζεται και είναι καταδικασμένο σε αργό θάνατο (αλήθεια του αλλάζεις νερό και πόσο συχνά?).
Να το δώσεις σε όποιον έχει έστω και ένα μέτρο μεγαλύτερο ενυδρείο. Την μόλυνση που έχει θα την ξεπεράσει αν βρεθεί σε κατάλληλο χώρο ίσως και χωρίς φάρμακα. *είναι λυπηρό που επαγγελματίες πουλάνε τέτοια ψάρια χωρίς να προετοιμάσουν τον αγοραστή για τις ανάγκες του (θα έπρεπε να απαγορεύεται αλλά αυτά συμβαίνουν σε άλλου είδους χώρες ![]() *διάβασε το λινκ που έβαλα |
|
|||
|
|||
![]()
Κατάλαβα. Οπότε αύριο κιόλας θα επισκεφτώ 2 καταστήματα που έχω στο μυαλό μου κι έχουν μεγάλα ενυδρεία και τους μιλάω. Σας ευχαριστώ
------------------------- Νερό του αλλάζω 40% μια φορά το 2μηνο. Όμως. Αυτά δυστυχώς είναι λόγο άγνοιας και θα τα φτιάξω μόλις με συμβουλεψετε εσείς Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 24-02-17 στις 18:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶λλαξε του νερό τώρα και μέχρι να το δώσεις, τουλάχιστον κάθε βδομάδα την ίδια ποσότητα ή και μεγαλύτερη.
Τι το ταΐζεις? τι φίλτρο έχεις? (φοβάμαι ότι το ψάρι πνίγεται στα απορρίματα) |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά σας ευχαριστώ. Αύριο πρωί θα αλλάξω νερό. Τροφή μου δίνουν τροφή για κιχλιδες. Φίλτρο έχω το SERA file 120
------------------------- Θα χρειαστώ βοήθεια φυσικά για να στησουμε το νέο ενυδρείο σωστά, αλλά αυτό φυσικά μετά αφού θα βρω ακρια με το πακου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 24-02-17 στις 20:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο στο κοχυλι??? | achilefs | Tanganyika | 7 | 16-09-15 09:20 |
Τι ειναι αυτο? | constantinos | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 26-11-13 10:59 |
Τι ειναι αυτο ? | imichal | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 24-04-11 23:55 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |