|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παρατήρησα σήμερα όταν τα τάιζα τα ψάρια μου ότι 2 γκαμπυ και 2 ξιφοφοροι ξυνοντουσαν στο χαλίκακι και παρατήρησα ότι έχουν κάποια κόκκινα σημάδια στο σώμα τους είναι κάποια αρρώστια η κάτι άλλο και το θέμα είναι ότι τα συγκεκριμένα τα αγόρασα πριν 3 μέρες. Ευχαριστώ!
|
|
||||
|
||||
![]()
τα άλλα τα ψάρια τα έβγαλες ;
και τώρα που έβαλες αυτά δυστυχώς θα πρέπει να κάνεις θεραπεία σε όλο το ενυδρείο. Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία ;
|
|||
|
|||
![]()
Τα αλλά δεν τ έβγαλα εκτός από τα σκαλάρια που τα έδωσα. Παρατήρησα σήμερα και κάτι άσπρα σημάδια πάνω τους θα προσπαθήσω να βάλω φωτογραφία έκανα σήμερα μια αλλαγή 50% και θα παράγγειλα και αλάτι. Τι μπορώ να κάνω ; σήμερα βρήκα και τ αρσενικό ξιφοφορο πεθαμένο ενώ τα πήρα πριν μερικές ημέρες γίνεται να πάθουν κάτι τόσο γρήγορα ;
|
|
||||
|
||||
![]()
προσπαθησε να βγαλεις φωτογραφία να δουμε πως είναι τα ψαρια
ή δες εδώ πως είναι το ick και πες μας https://www.google.gr/search?q=ich+f...w=1280&bih=647 και βέβαι μπορει να πεθάνουν γρήγορα αν ειναι σε προχωρημένο σταδιο
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ανέβασε εδω τις φωτογραφιες http://www.photobucket.com/
αν ήταν ασχημα το ψάρι μπορει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξύσιμο | rawnerve | Malawi | 11 | 26-02-11 20:15 |
Ξύσιμο | GIAN_NIKOLA | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 25-02-10 13:06 |
Ξύσιμο Δίσκων!!! | tsiko | Δίσκοι | 5 | 03-05-08 17:52 |
Ξύσιμο?? | giagligian | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 20-11-07 00:37 |
Ξύσιμο | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-01-05 23:18 |