|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μικρά δεν βγαίνουν αμέσως με την μορφή ψαριών … πρώτα και για καμια 5αρα μέρες είναι κάτι ανάμεσα σε αυγό και ψάρια !!!
Πρώτα είναι αυγά με μια ουρά να κτυπιέται … Μετά βγάζουν σιγά σιγά το κεφάλι … Και σε κατάσταση να φάνε από το στόμα είναι στις 7 μέρες όπου αρχίζουν και να κολυμπάνε κανονικά !! Πριν από την 7η μέρα ότι χρειάζονται για την ανάπτυξη τους το παίρνουν από τον λεκίθιο σάκο ( ότι έχει μείνει από το αυγό ). ![]() Τώρα όσο για τα παπαγαλόψαρα … μήπως εννοείς κάποιο άλλο ψάρι … Τα παπαγαλόψαρα που ξέρω εγώ είναι σαν τα μουλάρια ( στείρα ) και αν και μπορούν να κάνουν αυγά αυτά δεν βγάζουν ποτέ μικρά … ![]() ![]() Μάλλον κάποιο άλλο είδος θα εννοείς … αν όχι τότε στείλε λεπτομέρειες να δούμε τι ακριβώς εννοείς … όπως Φώτο των γονιών και των μικρών !! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μενω Πατρα και οπως καταλαβαινεις δεν εχουν τοσο εμπειριες στα ψαρια οσο θα επρεπε,τα ψαρια αυτα μου τα ειπαν παπαγαλοψαρα....Δεν ειναι πολυ μεγαλα γυρω στα 6 με 7 εκατοστα το αρσενικο και κανα 4αρι το θυληκο...ειναι χρωμα ροζ και ειναι κιχλιδα...σκαβουν γουβες και γεννανε πολυ ευκολα απο την στιγμηπου θα ξεκινησουν....
Για τα Σεβερουμ τωρα μεχρι την εβδομη μερα κολυμπανε κανονικα η εχουν προβλημα κινησης? και μετα την εβδομη τι θα κανω? σε περιπτωση που το νερο δεν εχει τους καταλληλους μικροοργανισμους? |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου πατρίδα.
Παίδες τα παπαγαλόψαρα γεννάνε, αλλά συνήθως μετά από λίγο οι απόγονοι (όσοι γεννηθούν) πεθαίνουν. Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ τα αυγά των Severum εκκολάφθησαν ? |
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον για κανενα convict αλβινκο θα μιλαμε...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως εχεις καποια φωτογραφια να μου δειξεις για να το διαπιστωσουμε?
Οσο για τα αυγουλακια λιγες ωρες εμειναν .... Οσο ζουμε ελπιζουμε!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι convict albino :
![]() Αυτό είναι red parot : ![]() ποίο από τα δύο είναι τα δικά σου ??? πάντως μου κάνει εντύπωση !!! ρε halvas είσαι πολύ σίγουρος για το ότι τα αυγά τελικά βγαίνουν ??? οι ουρίτσες βγήκαν ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Που λες το πρωτο ειναι αυτο που λεω....Δεν ηξερα οτι ονομαζεται ετσι...Αλλα εχω και ενα παπαγαλοψαρο που ειναι ιδιο με το κατω το οποιο ομως εχει διαφορετικες αποχρωσεις,απο πανω ειναι μαυρο με σκορπιες κοιλιδες πορτοκαλι και απο κατω ειναι πορτοκαλι,αλλα το σωμα ειναι ιδιο με την κατω φωτο...
Στο θεμα μας τωρα,τα αυγα... που λες νομιζω οτι καποια εχουν πεταξει μια ουριτσα αλλα παραμενουν κολλημενα εκει που ηταν,εχουν αρχισει να ασπριζουν αυτα που ειναι σαν να σπανε και να πετανε ουριτσα...ειναι ενταξει λες?...Σημερα παντως ειναι η κρισιμη μερα..... Καντε ολοι μια προσευχη για τα μικρα και αν γινουν θα δωσω απο ενα στον καθενα..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα SEVERUM !! | Lsourtzo | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 07-02-06 14:30 |
ick σε severum - foto !! | Lsourtzo | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 14-11-05 10:26 |
Γκάπι τρώνε φυτό! | Celda | Ζωοτόκα | 4 | 31-10-05 21:20 |
Αναγνώριση φύλου severum !!!!!! | Lsourtzo | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 04-09-05 15:35 |
ΕΠΕΙΓΟΝ !!! GOLDEN SEVERUM | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 23-12-02 16:31 |