|
|
||||
|
||||
![]()
με αυτές τις διαστάσεις μη το διανοηθείς με 10αρι τζάμι,
με 15αρι και κόντρες πάνω κάτω. Από διακόσμηση με φελιζόλ που λες, μόνο πλάτη αν φτιάξεις, δεν χρειάζεται τίποτα, και για δίσκους μόνα καμιά ρίζα θα χρειαστεί να βάλεις. Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή, το ενυδρείο θα το φτιάξεις μόνος σου ; τόσο μεγάλο ενυδρείο θέλει εμπειρία και χέρια. Για τους δίσκους να ξέρεις πως θα πρέπει να προετοιμάζεις νερό , και γενικά θέλουν κάποια προσοχή, ίσως να ξεκίναγες με κάτι πιο απλό Με αυτό το μέγεθος ενυδρείου έχεις πάρα πολλές επιλογές. Μπορείς να ξεκινήσεις με Αφρική, εύκολες παράμετρες νερού, άμμο θαλάσσης και πέτρες. Αμα σου πω για χρυσόψαρα θα πέσουν να με φάνε οι υπόλοιποι ![]() Αλλά μια και είσαι γείτονας , πέρνα μια βόλτα από εδώ, και σε βλέπω με ξύλινο 2μετρο και χρυσόψαρα, και εμένα με κράνος γιατί θα με πάρουν με τις πέτρες ![]() Πέτρα από τη πλάκα τώρα , θα πρέπει να προσέξεις και τη κατασκευή αλλά και τα ψάρια που θα φιλοξενήσεις, και καλό θα ήταν να το συζητάς αυτό που σκέφτεσαι, και το σημαντικότερο, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤ-ΣΟΠ θα θελήσουν μόνο να σου πουλήσουν, ή καλύτερα να σου φορτώσουν ότι έχει μεγαλύτερο κέρδος. Από φίλτρα , δεν θα στηριχτείς μόνο σε 1 , καλύτερα σε 2 ή και σε 3 ακόμα, εκτός και να φτιάξεις σαμπ.
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω και κανε αυτα που λεει ο τακης.
...εκτος απτα χρυσοψαρα. οχι αλλα χρυσοψαρα ρε παιδια. ελεος δε μπορω αλλο ![]() στη χειροτερη βαλε αφρικανες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το είπα εγω ;
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα συμφωνήσω με τον Τάκη. Ένα τέτοιο ενυδρείο θα ήταν ταμάμ για χρυσόψαρα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θα τα καιει το καλοκαιρι για να το ψυχει εκει που θα ειναι
![]() ενταξει δεν ειναι και τοσο τραγικα αν ψυχεται ο χωρος απεξω,ειναι πολλα τα λιτρα. πλεκοστομοι κλπ δεν χρειαζονται για την καθαριοτητα. τα ξεχνας.ειδικα αν βαλεις χρυσοψαρα. βασικα αν βαλεις χρυσοψαρα η αλλο ειδος κρυου νερου,δεν μπορεις να βαλεις τιποτα αλλο μαζι τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Για καθαριότητα πάντοτε χεράκι με πανάκι
![]() ![]() ------------------------- Οχαχαχαχα. Παιδιά δεν ανησυχώ, και αυτόν χρυσοψαρά θα τον κάνουμε οχαχαχα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη christoschor : 17-02-17 στις 23:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη με χρυσόψαρα δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι άλλο αλλά και δεν θα αντέξει κάτι άλλο με τα χρυσόψαρα.
Μη ξεχνάς όμως πως μπορείς να βρεις χρυσόψαρα που δεν θα μοιάζουμε με άλλα, υπάρχουν πολλές επιλογές. Πάρε μα γεύση http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=95251 αλλά για να μη λένε πως κάνω άγρα χομπιστών ![]() δες και αφρικάνικα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=90458
|
|||
|
|||
![]()
Εντυπωσιακα τα χρυσοψαρα!!! Αυτα με μεγαλα πτερυγια τι ειδος ειναι; Τα μονα που ξερω ειναι τα κλασικα και τα
Ranchu Goldfish ------------------------- Και κατι ακομα...οταν λες ριζες μιλας για αληθεινα φυτα; χρειαζονται περεταιρω φροντιδα; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Βασιλης86 : 18-02-17 στις 00:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Να τον να!!!! Α ρε Τακη .... μιλαμε για παιδωμαζωμα!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ριζες είναι απο ξεραμένα δέντρα,
φυτά μόνο αληθινά, δεν θα βάλεις τίποτα ψεύτικο μέσα στο ενυδρείο, μόνο πετρες , ξυλα και αληθινα φυτά, μόνο φυσικά υλικά, αλλά δεν κάνουν όλα τα ξύλα , όπως και όλες οι πετρες. Όπως σου είπα και πριν υπάρχουν πολλά ειδη χρυσόψαρων, όρεξη να έχεις ![]() Και αν μιλήσουμε για μεγέθη, δεν θα σου πω εγώ, γιατί θα με κράξουν κάποιοι από τη ζήλια τους ![]() Αν θες όμως έλα να δεις ![]() ή να σου πει ο Κώστας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ1 καλα, για χρυσοψαράδικο σε βλέπω ![]() ![]() ![]() ![]() ΥΓ2 μήπως θες να δεις και βίντεο ; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κιαλλος πελατης,με τις υγειες σας.
φευγω παω να διαβασω στα αμερικανικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Αφρικάνοι και Αμερικάνοι γιατί μου τη λέτε ;
Όπως είδατε , πρώτα είπα για Αφρικάνικα και μετά για χρυσόψαρα, Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πες την αληθεια Τάκη.ξυλινο δεν θα ηταν καλυτερο;;;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καμια σχεση η καταναλωση ρευματος ψυξη θερμανση. Αν καιει ενα ενυδρειο 100 Ε για θερμανση, το ιδιο ενυδρειο θα καιει 1Ε για ψυξη. ![]() Επισης, οσο δεν μπορεις να βαλεις με χρυσοψαρα τιποτα αλλο, αλλο τοσο δεν μπορεις και με δισκους. Με τους δισκους μπορεις να βαζεις μονο .... το χερι σου πολυ βαθεια στην τσεπη. Παράθεση:
![]() Ειχες ποτε χρυσοψαρα? (κανονικα σε ενυδρειο, οχι σε γυαλα) Ομως ενα δικιο το εχεις. Οντως τα χρυσοψαρα δεν εχουν συμπεριφορα κοινων ψαριων (δισκοι, αφρικανες κλπ) Παιζουν και επικοινωνουν με τον ανθρωπο. Ειναι κανονικα πετ. Επισης, εχουν και ολες τις συμπεριφορες ολων των ψαριων μαζι. Τρωνε σαν δισκοι, κολυμπανε σαν σμηνοψαρα, ασχολουνται με το βυθο σαν γατοψαρα, κυνηγιούνται σαν αφρικανες, χοροπηδανε σαν μονομαχοι κλπ κλπ. Συνεχης κινηση σε ολα τα μηκη, πλατη και υψη του ενυδρειου. Το μονο που δεν κανουν σαν τα αλλα ψαρια, ειναι να πεφτουν ψοφια με το παραμικρο. Και το βασικοτερο εχουν τις χαμηλοτερες απαιτησεις απο ολα τα ειδη, στη συντηρηση (ιδιως στο ηλεκτρικο ρευμα). Αντε κλαφτε τωρα ολοι μαζι σε μια γωνια. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης χεζουν σαν χρυσοψαρα.δεν το ειπες. να τα λεμε κιαυτα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και το βασικότερο νομίζω.....
Μπορείς πολύ ευκολα να προσομοιώσεις τον "φυσικό" τους "βιότοπο" ..!!! Ποιόν είπα ??? |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγουρα θα ζητησω γνωμη για οτιδηποτε πριν κανω. Δε θα το κανω μονος οχι. Απο φελιζολ πλατη θα φτιαξω με καμια σπηλια λεω. Δεν εχω καποιο θεμα με τα χρυσοψαρα απλα θα θελα να βαλω αρκετα ειδη μεσα αλλα να συμβιωνουν. Απο καθαριοτητα ισχυει για σαλιγκαρια και πλεκοστομα; Ειναι απαραιτητα;
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα Σπυρακο καλως ηρθες
και εμενα μου αρεσαν οι δισκοι και εμενα μου φανηκαν δυσκολα ψαρια μετα απο σκεψη και εμενα ετσι μου ειπε : και εχω 5 χρυσοψαρα τωρα ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησιμο ενυδρειου | antreas1983 | Malawi | 13 | 06-07-16 12:14 |
Στησιμο Ενυδρειου | Stavros7 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 73 | 15-01-15 17:00 |
Στησιμο ενυδρειου | frany | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 02-09-14 15:50 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | catamaran | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-12-12 10:45 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |