|
|||
|
|||
![]()
φιλε αυτο που παιζει ρολο?στην κυκλοφορια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μ'αυτό κάνεις εξαέρωση
![]()
|
|||
|
|||
![]()
μαλιστα.κατω δηλαδη οπως ειπε κ ο φιλος κωστας
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάτω,ναι.. αυτό λειτουργεί σαν τρόμπα, αν έχει εγκλωβιστεί μέσα στο φίλτρο αέρας τρομπάρεις και τον βγάζει..
|
|||
|
|||
![]()
παιδια πηρα τελικα wavemaker2000l/h δεν εβρησκα 3000 μονο 4000 κ πανω.να τον κρατησω η να παρω εναν ακομα?εχει κυκλοφορια ενταξη αλλα οχι κατι σπουδαιο.τη λετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά θα ήταν να έβαζες τον 3000l/h
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν βρηκα μονο 4000.οταν βρω θα τον παρω.α!!θερμομετρο εβαλα εσωτερηκο ψηφιακο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογικό μήπως;
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
βρηκα θα το εχω την δευτερα.ρηθμηζομενο 500 με 4000l/h.κ μια ακομα ερωτηση σχετηκα με το φιλτρο.μεχρη χθες ηταν εντελος αθορηβο κ μολις κατεβασα το εμβολακι για την εξαερωση ακουγετε ενας μικρος θορηβος.ενα "τακ τακ".ειναι φυσιολογικο?
------------------------- εξαερωση εκανα κ σταματησε.τα ψηφιακα θερμομετρα ειναι καλα η επρεπε να παρω υδραργηρικο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 17-02-17 στις 19:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στην προηγούμενη σελίδα σου είχα βάλει και λινκ για κυκλοφορητή και φωτο από θερμόμετρο. Και το ψηφιακό αν μετράει σωστά θα κάνει τη δουλειά του.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό και φθηνό είναι ένα της dophin που έχει το petsupermarket. Ψηφιακό με πλαστικό αισθητήρα για το νερό.
------------------------- http://www.petsupermarket.gr/8235/πρ...ερμόμετρο.html Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 17-02-17 στις 19:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
κλεοβουλε απο εκει τον πηρα απλα δεν ειχε 3000 κ πηρα με 2000.τεσπα βρηκα σημερα ρηθμηζομενο 500-4000l/h.θα τον παρω την δευτερα
------------------------- παιδια αυτο που δεν σας εχω πει ειναι σε σχεση με τους θερμαντηρες.εχω βαλει εναν 150w κ εναν 100w.τη λετε δεν επαρκη? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη μανου07 : 17-02-17 στις 22:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα ειναι το ενυδρειο ;
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι οι θερμαντήρες!
------------------------- 220 Τάκη! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 18-02-17 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Απλα κοιτα να τους ρυθμισεις ετσι ωστε να δουλευουν ακριβως μαζι, μην αναβει μια ο ενας μια ο αλλος
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μολις εκανα καινουριες μετρησεις.NH3/NH4=4 NO2=2 NO3=0 CH=16 KH=11.το ενυδρειο τρεχει 13 μερες.τη βλεπετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
¶στρωτο ακόμα, υπομονή
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακόμα είναι στην αρχή, υπομονή
|
|||
|
|||
![]()
παιδια το ξερω αυτο απλα λεω πως βλεπετα να πηγενουν τα πραγματα.δηλαδη εχει αρχησει το στρωσημο
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού εμφανίστηκαν νιτρώδη, άρχισε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οι τημες KH κ CH θα ανεβουν κιαλλο?κ δεν μπορω να καταλαβω τη θορηβος ειναι αυτος που κανει το φιλτρο.ανα τακ τακ
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έχει κρατήσει αέρα μέσα; δοκίμασε να το ταρακουνήσεις απαλά δεξιά αριστερά μπρος πίσω να φύγει...
|
|||
|
|||
![]()
παιδια εβαλα τον καινουριο κυκλοφορητη το ενυδρειο παει αερας.θελω να ρωτησω κατι.εδω κ 15 μερες που τρεχει το ενυδρειο το νερο ειχε καθαρηση εντελος απο την πρωτη μερα κιολας.ομως χθες το απογευμα το νερο ειχε θωλωσει κ σημερα το πρωι πιο πολυ.γιατι?τον κυκλοφορητη σημερα το μεσημερι τον εβαλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε καμιά φώτο.
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω φιλε εχω προσπαθησει αλλα δεν...παιζει να ειναι απο την τροφη που βαζω για στροσημο?το λεω αυτο γιατι την αλλαξα χθες κ το απογευμα το τουλι δεν ειχε μεσα καθολου.λογικα δεν θα το ειχα σφηξει αρκετα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να είναι και από αυτό.
|
|
|||
|
|||
![]()
αλλιος τη μπορη να ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
το πιθανότερο να ειναι απο αυτό.
Μετρήσεις έχεις κάνει ;
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου τακη αυριο θα κανω ειχα κανει το σαββατο θημασαι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμος απο φιλτρο | pana | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 19-11-15 13:35 |
Φιλτρο αμμου | maniac | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-03-08 18:30 |
Φιλτρο αμμου | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 15-05-07 18:15 |
DIY φιλτρο αμμου | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 20-02-06 00:59 |
DIY φιλτρο αμμου !! | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 06-01-05 19:50 |