|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε αραγωνιτη σήμερα και αύριο βάλε και διάσπαρτα πάνω στον νεκρό,τον ζωντανό!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα βραδυ θα μπει λοιπον αραγωνιτης , αλλα βραχο θα εχω απο σημερα γιατι αλλιως πρεπει να τραβηχτω παλι μακρυα για να τον παρω. αν τον αφησω σε σακουλα μεσα στο σαμπ για να εχει θερμοκρασια σωστη με την υγρασια του και του κανω και προσαρμογη στο νερο μου , θα αντεξει μεχρι την αλλη μερα ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στην συνέχεια ανεβασε τον πάνω! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Νικο , απο αποψε ζωντανευουμε σιγα σιγα
![]() ανεπιθύμητα = απταισιες και τπτ περιεργα σκουλικια ? μμμ βλεπω να ριχνει γελιο η γυναικα μου απο το βραδυ... θα με εχει πανω απο το σαμπ με τα ματια καρφωμενα στο βραχο λες και κοιταζω εξωγηινα πλασματα απο το υπερπεραν ![]() θα ριξω της ματιες μου και βραδυ αλλα και με φωτα να δω τι θα ξεπροβαλει και μετα ψαξιμο στα ιντενετια να δουμε τι μενει και τι πρεπει να ξεσπιτωθει απο τον βραχο.... ![]() πρεπει να προσεξω τπτ ιδιδαιτερο κατα την επιλογη ζβ ? |
|
||||
|
||||
![]()
οι καταδρομικες με φακό ειναι πανέμορφη εμπειρία και πολύ εποικοδομητική,ειμαι σίγουρος οτι θα σου αρέσει!
Καλη συνεχεια Σπύρο.... |
|
|||
|
|||
![]()
χτες εγινε εισαγωγη ζωντανου βραχου στο συστημα . το παρπανω νερο το εβγαλα με wet skimming. σημερα μεσημερι μετρησεις
αμμωνια 0 - 0.2 νιτρικα 50 -70 ph 8.1 25 celcius 1024 sal ..... τι πρεπει να περιμενω να δω σε μετρησεις απο εδω και περα ?? να πεφτουν τα νιτρικα ? η να κανω αλλαγη νερου ? |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικά φαίνεται ότι στρώνει και ότι θα χρειαστούν μερικές αλλαγές νερού πριν βάλεις ψαράκια για να πεσουν και τα νιτρικα .
Με 50+νιτρικα είναι σαν δηλητήριο. Οπότε εκτός από αμμωνία πρέπει να πεσουν και τα νιτρικα ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |