|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κατάρχήν συγχαρητήρια για το ενυδρείο σου είναι πολύ όμορφο !
![]() Εγώ για να σου πω την αλήθεια είμαι εντυπωσιασμένος που κατάφερες αυτό που προσπαθώ εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς επιτυχία. Διάβασα αυτό και είπα να σε ρωτήσω για να μας πεις αν θέλεις τα μυστικά μπας και κάνουμε κάτι ανάλογο αφού μας έκανες να ζηλέψουμε. Παράθεση:
Ποια τεχνική έκανες και την κράτησες στο βυθό ; Πως κατάφερες και είχες τόσο πυκνό στρώμα με τόσο λίγο φως ; Μπορείς να μας πεις τα κόλπα.... και τιμές από ΚΗ, pH , CO2 και τι λιπάσματα έβαζες για να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα ; Τι θερμοκρασία έχεις στο ενυδρείο ; Δίσκους και τόση riccia έχω δει μόνο από τον Master .... ![]() Πόσο καιρό λειτουργούσε και τι άλλαξες στην ρουτίνα και χάλασε αυτό το ωραίο ενυδρείο ; Είναι λίγο σαν ανάκριση το post μου ![]() Σου εύχομαι να πετύχει η επόμενη προσπάθεια και να γίνει καλύτερο από πριν.
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 14-02-06 στις 21:38 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφίες... | Kotsos | Greek Aquarist's Boards | 5 | 14-08-08 15:10 |
Μερικές Φωτογραφίες από το Ενυδρείο της Κρήτης | stat | Φωτογραφίες μελών | 2 | 23-12-06 22:59 |
Φωτογραφίες από το ενυδρείο μου! | Vlachos Stamatis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 12-10-04 12:13 |