|
|
||||
|
||||
![]()
ααααα αυτό ρωτάς?
υγ. από τον τίτλο του θέματος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου μην εκνευρίζεσαι. Χιούμορ κάνει ο Κλεόβουλος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτο
Υ.γ. α, εξυπνο ------------------------- Δεν εκνεβριζομαι, δες την υπογραφη μου... Παντα φιλικα ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 13-02-17 στις 21:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε καθαρη φωτο μηπως καταλαβουμε
|
||||
|
||||
![]()
Τααααακη!!! Η ερωτηση αλλη ειναι!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καθαρη φωτ. Δεν βγαινει ουτε με σφαιρες. ------------------------- Αυτη ειναι η ερωτηση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishermen1234 : 13-02-17 στις 21:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς δεν μπορώ να μαντέψω,
μπορεί να πω ναι, αλλά αυτό που έχει το ψαρι σου να ειναι σημάδι, να πω όχι, και μπορεί να είναι μαύρη βούλα που θα γίνει γραμμή γιατι το ψάρι έχει και στοιχεία καλικο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι αρρωστια αραγε | aquahobby | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-01-12 20:14 |
αρρωστια γκαπυ s.o.s | αλεξανδρα | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 02-11-09 15:00 |
αρρωστια η στρεσσαρισμα? | ducatisti | Malawi | 12 | 15-10-09 15:52 |
αρρωστια | JKS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 11-09-09 13:18 |
Αρρωστια.... | ton12 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 39 | 03-04-08 11:36 |