|
||||
|
||||
![]()
Πολλα θελω , μ αρεσουν οι απαιτητικες αναπαραγωγες
![]() Μακαρι Κλεοβουλε να ειναι το ιδιο ειδος, αν εβαζες καθρεφτακια θα βοηθουσε πιστευεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Καθρεφτάκια? δεν το σκέφτηκα αυτό
![]() *αλλά νομίζω ότι η εποχή που εμάς τους Αφρικανούς μας ξεγελούσαν με χάντρες και καθρεφτάκια τελείωσε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω αν τα καθρεφτάκια ξεγελάσουν τα ψάρια,
αλλά καλύτερα να μη μπει καθρέφτης μέσα στο νερό, η πίσω πλευρά και θα χαλάσει και δεν ξέρω τι τοξικά μπορεί να βγάλει, αν είναι να γίνει καλύτερα να κολληθεί επάνω σε τζάμι , και περιφερειακά σιλικόνη για να μην έρθει το υλικό της πλάτης του καθρέφτη σε επαφή με το νερό του ενυδρείου
|
||||
|
||||
![]()
Το εγχείρημα δεν προχώρησε ακόμη.
Όμως με μια περαιτέρω παρατήρηση των ψαριών, μελέτη και ανταλλαγή απόψεων με πολύ πιο έμπειρους σ' αυτά τα είδη, χομπίστες, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το είδος τους είναι τελικά Synodontis lucipinnis ![]() Οι μορφολογικές ομοιότητες με τα S.petricola (που είναι πολύ πιο σπάνια στο εμπόριο διεθνώς), τα λάθη σε καταχωρήσεις ακόμα και σε παλιότερες επιστημονικές δημοσιεύσεις (το είδος ταξινομήθηκε μόλις το 2006 και μέχρι τότε το ονόμαζαν και "dwarf petricola" ) και φυσικά η άγνοια των εμπόρων/εισαγωγέων με είχαν οδηγήσει σε λάθος αναγνώριση. Χάρηκα ιδιαίτερα γιατί απ' την αρχή αυτά αναζητούσα. Η προσπάθεια λοιπόν θα προχωρήσει καθώς μετά από πολύ αναμονή περιμένω να παραλάβω αύριο και 5 ακόμη νεαρά Λουσιπινάκια ![]() Μέχρι νεωτέρας δείτε ένα βιντεάκι από μια πετυχημένη αναπαραγωγή του Τroy Donovan https://www.youtube.com/watch?v=HpXsn3aw-Z4 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 11-02-17 στις 13:34 |
|
||||
|
||||
![]()
Η πρωτη φορα που λαθος αναγνωριση βγηκε σε καλο
![]() Κλεοβουλε καντα ολα ισιωμα τωρα! Αν μπορεις βαλε και το λινκ απ το βιντεο να το μελετησω γιατι στο tablet δεν..Τhanks |
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι αν και δεν θα με χαλούσε να είναι petricola,
μετά θα ήταν πολύ δύσκολο να βρω ψάρια για να συμπληρώσω την ομάδα. Είμαι ευτυχής ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά............αφού έρχονται και τα υπόλοιπα θα συμπληρωθεί η ομάδα,όλα κομπλέ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις παρέλαβα και άλλα 6 νεαρά
![]() είναι ακόμα στη σακκούλα για προσαρμογή |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τα δέχτηκες Κλεόβουλε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες Αρχηγέ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμη η συμμορια
![]() Καλως τα δεχτηκες!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως τα δεχτηκες αλλά κοιτα και τα αλλα....όχι καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο να σε κανουν και παππου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό και από μένα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη επιτυχια και απο μενα δασκαλε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ όλους!
![]() Το πρότζεκτ βέβαια επειδή τα ψάρια είναι μικρά θα πάει για το Φθινόπωρο. Μέχρι τότε, αγάπη και προδέρμ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από χαρακτηρες πως είναι καπετανιο? νωχελικα, κρυμμένα και "υποχθόνια"? είδες κάτι άλλο σε περιβάλλον species?
Καλή συνέχεια κι από μένα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στη συμπεριφορά τους παίζουν ρόλο διάφορα όπως ο αριθμός τους, η διαμόρφωση του ενυδρείου, η ύπαρξη και ποιών συγκάτοικων...... Ευελπιστώ να μάθω περισσότερα στο μέλλον αφού τα περισσότερα που γνωρίζω είναι απ' όσα διάβασα με εμπειρίες άλλων. |
|
|||
|
|||
![]()
Πέρασε ήδη ένας χρόνος
![]() Έχουμε τπτ νεότερο; |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς το προτζεκτ εγκαταλείφθηκε πριν μερικούς μήνες λόγω έλλειψης χρόνου
![]() Ελπίζω στο μέλλον να ξαναβρώ την ευκαιρία να ασχοληθώ μ' αυτά τα υπέροχα γατόψαρα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
new kids in town!!! | Giwrgos5 | Δίσκοι | 10 | 26-02-13 23:19 |