|
|
|||
|
|||
![]()
θα ήθελα λίγο την γνώμη σας. Η ρίζα αριστερά στην γωνία ή στο κέντρο και γιατί;
Πέρα από το οπτικό αποτέλεσμα υπάρχει και κάποιος άλλος παράγοντας που παίζει ρόλο στο στήσιμο; |
|
||||
|
||||
![]()
Την σκόνη την βάζουν οι γνωστοί aquascapers στα videos τους για να boostαρουν τα φυτά από την αρχή. Τύπου ADA και τέτοια. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται στην περίπτωση σου αν δεν πας για πολύ μεγάλα πράγματα με τα φυτά. Και με άπλες ταμπλέτες λίπανσης αν χρειαστεί θα κάνεις την δουλειά σου.
Το φωτιστικό φαίνεται πολύ ωραίο, μπράβο σου για την κατασκευή. Ελπίζω να σε ικανοποιήσει στην πορεία και να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα για αρκετό καιρό. Όταν είναι να βάλεις τις γαρίδες τότε, το φίλτρο το γεμίζεις επιτόπου με υλικό από το στρωμένο φίλτρο σου. Θα έχεις μπόλι δηλαδή στιγμαιο. Τα ανεμιστηρακια αν βλέπω καλά στις φωτογραφιες από που θα ρουφάνε τον αέρα? Τα έχεις βάλει μέσα από το καπάκι έτσι? Δεν ξέρω αν οι σχισμές που υπάρχουν στο καπάκι θα είναι αρκετές για την εισαγωγή άλλα και για την εξαγωγή του αέρα. Θα υπολειτουργουν νομίζω έτσι. Την ριζά θα την έβαζα στο κέντρο εγώ ή στο 1/3 της απόστασης. Αν είναι τελείως στα αριστερά ή στα δεξιά θα σε παιδέψει στον καθαρισμό του τζαμιού, αν σκοπεύεις να κάνεις κάτι τέτοιο βεβαία. Με το καλό η συνέχεια, να μας ενημερώνεις με τις ανάλογες φωτογραφιες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη, ακριβώς από πάνω από τα ανεμιστηρια το καπάκι έχει γρίλιες. Θα το δοκιμάσω έτσι και βλέπουμε. Για την έξοδο του αέρα μπορεί να αφήνω ένα μικρό φλαπς που είναι για τάισμα λίγο ανοιχτό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι έκανες με την ρίζα τελικά?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μινι πεταλίδα??? | Rigel | Σαλιγκάρια | 4 | 11-12-10 14:46 |
Ολοι εδω | Panagosr | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 09-09-09 05:36 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
μινι θαλασσινό | CASPER | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 28-06-07 19:40 |
Μινι ενυδρειο 19λ | octania246 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 32 | 27-06-07 02:16 |