|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Σ ευχαριστώ πολύ ,θα προσπαθώ να μήν σας πρήζω ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη shadowlod : 07-02-17 στις 23:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα Βασίλη!
πως πάμε φιλαράκι τι νέα έχουμε? |
|
||||
|
||||
![]()
καλά φίλε μου..έπεσε λίγο δουλειά αυτές τς μέρες..και άστα να πάνε, περιμένω την αντλία επιστροφής dcs 3000 ,skimmer,πήρα,τώρα θέλω να πάρω κάνα φωτιστικό έτσι μέχρι να ξεκινήσω,και μετά βλέπουμε! τα κεσσιλ αξίζουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει παρα πολυ ο φωτισμος των kessil με φοβίζει όμως αν η απαγωγή της θερμότητας σε τόσο μικρό φωτιστικό είναι σωστή. Βέβαια είναι πολυ γνωστή εταιρεία κ θα έχει φροντίσει για αυτο. Από τα kessil ποιο σκεφτεσαι?
Νομιζω το tuna blue αλλα δεν ξερω αν θα σε καλύψει τα 80w. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες και σκέψεις ενός αρχάριου | anonymous20 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 05-03-11 00:14 |
απορίες ενός αρχάριου | agapanthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 20-09-10 17:18 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | ¶λλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Aνασφάλειες ενός αρχάριου | joncal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 26-02-07 23:22 |
Φωτισμός...ερωτήσεις ενός αρχάριου | Scuba | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 30-06-06 22:01 |