|
#1
|
||||
|
||||
![]()
και γιατι δεν το κανες βρε Γιαννη μου???
![]() ![]() Σε ευχαριστω για τις ευχες. Δε ξερω αν οι θερμοκρασίες είναι απαγορευτικες αυτή την εποχη για τετοιου είδους μικροοργανισμούς. κανουν και αρκετες μερες να ερθουν.... παντως πρεπει να εφοδιαστούμε γενικοτερα με τέτοιες ζωντανες τροφες γιατι θα είναι ευκολο πλεον να αναπαράγεις πολλα περισσοτερα ειδη ψαριων. μολις στρωσουν οι θερμοκρασίες θα κανω τους πειραματισμούς μου.
__________________
|
#2
|
||||
|
||||
![]()
Πανο πως πανε;
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
__________________
|
#4
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ωραίος, δείξε μας το δρόμο!
![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο βρε Πανο φτου φτου σκορδα!!!!!!!!!
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
Σκόρδα φιλε μου, σκόρδα!
Τα εχω πολλή εννοια γιατι δυσκολευτήκαμε πολύ κι αυτά κι εγω στην αρχη. Τα συγκεκριμένα ψαρακια κανω ό,τι μπορω για να ζησουν. Μακαρι να τα καταφερουν. Εδώ θα ηθελα να πω τι δουλεψε και τι δε δουλεψε στην περιπτωση μου μηπως και βοηθηθουν αλλοι συγχομπιστες στο μελλον. Κροκος αυγου-- ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα. Baby fish food πουδρα-- ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα. Νεοεκκολαφθεισα αρτέμια σε βαζακι της ΟΝ-- ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα. Αποκελυφοποιημένα αυγά αρτέμια--ΚΑΝΕΝΑ αποτέλεσμα. Τα κρατησε τελικα μόνο η infusoria αρχικα και πλεον η ζωντανη νεοεκκολαφθεισα αρτεμια. Επισης το βιντεακι που εβαλε ο Κλεο για να φτιαξω καλλιεργεια paramecium...δεν ειχε .....κανενα αποτέλεσμα!
__________________
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Πανο. Θα μας κανεις να στησουμε ενυδρεια παλι για ραμιρεζια
![]() Υπενθυμιζουμε λοιπον. Παράθεση:
Την πρωτη γεννα αν θυμαμαι καλα, δεν την προλαβες να την ταισεις και χαθηκε? Microworms και υγρη τροφη δεν βρηκες να δοκιμασεις? Ποσα χρονια εχουμε να δουμε επιτυχη γεννα ραμιρεζι ξερει κανεις? Καλο θα ηταν να γινει ενα αρθρο με τη γεννα.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ραμιρεζι + Pop eye (??) | pavlos2003 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 24-02-12 01:17 |
Αρχή ραμιρεζι | zouzouni | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 04-11-08 13:53 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΑΜΙΡΕΖΙ ??? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 18-06-07 12:08 |
Ραμιρεζι | jimfytakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 45 | 03-06-07 17:09 |
ραμιρεζι | chris129 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-04-07 16:28 |