|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Νικόλα!
Κάθε μέρα βγαίνει κάτι καινούργιο... ¶μα μου έλεγαν πριν 4 χρόνια ότι δεν θα μου έφτανε ο ριακτορας και ότι θα ήθελα να δουλευω παράλληλα καλκ θα γελουσα δύο μέρες!!!! τέλος πάντων όλα Καλά πάμε ένα σκαλι παραπάνω... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=95838 |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σακη, με την αναπτυξη και το χρωμα που εχεις το ενυδρείο σου ειναι σε αλλη διάσταση!
Πες μας εντυπώσεις απο τον ριακτορα καλκ;ρυθμίστηκε; |
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικά χρώματα αγόρι, το καλκ πως πέφτει στο ενυδρείο;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ αλανια !
Το καλκ είναι συνδέδεμένο με κοντρολερ και ρίχνει αυτόματα μόλις πέσει κάτω από 8.1 οπότε δεν κάνω τπτ . Μόνο θα ρίχνω υλικό όταν θα καταναλώνετε από το ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Σακη.Δεν ησυχαζεις ποτέ.
Respect!!!
|
|||
|
|||
![]()
Να ξέρεις Γιάννη ότι την περισοτερο δύναμη την παίρνω από εσάς!!!!
Φυσικά και το αποτέλεσμα που παίρνω αλλά περισοτερο από εσάς. Θέλω να μάθω για να μπορώ να βοηθήσω αν κάτι δεν το ξέρω πολύ απλά δεν θα μπορώ να βοηθήσω... |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |