|
|||
|
|||
Αναπαραγωγή Ramirezi
Μια όμορφη στιγμή που ζήσαμε εχθές οικογενειακώς μπροστά στο μικρό μας ενυδρείο, τα Ramirezi μας γέννησαν!
Παρακάτω ένα video όπου αποτυπώνεται η διαδικασία κατά την οποία σιγά σιγά γεμίζουν ένα φύλλο anubias με αυγά, τα γονιμοποιούν και ταυτόχρονα διώχνουν όλους τους επιτήδειους που παραμονεύουν. Συγκίνηση level 99 |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο βιντεάκι!
|
|
||||
|
||||
Ιδιαιτερες στιγμες Πολυ ομορφα ολα, μπραβο σου για την καταγραφη. Με τι το τραβηξες το βιντεο; Παρουσιαση του ενυδρειου εχεις κανει; Μπραβο και παλι
|
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ.
Το θηλυκό το πήρα πρόσφατα και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι έκαναν ζευγάρι με τον αρσενικό. Κολυμπούν μαζί όλη την ώρα και γενικώς τα πάνε πολύ καλά. Το άλλο αρσενικό που φαίνεται στο Video είναι στην απέξω αλλά ευτυχώς δεν υπάρχουν τσακωμοί. Βρέθηκαν 2 αρσενικά γιατί ενώ είχα ζευγάρι, κάποια στιγμή μου πέθανε το θηλυκό και στην προσπάθεια να ξαναφτιάξω ζευγάρι πήρα πάλι αρσενικό. Τελικά με την 2η βρέθηκε θηλυκιά και ο "παλιός" αρσενικός έμεινε φανάρι, θα τον δώσω όταν του βρω σπίτι, αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου πει. Νερό κυρίως Α.Ο. και τύρφη και οι σκληρότητες έχουν πέσει πολύ. Κατέβασμα η θερμοκρασία και αμέσως ήρθε το χαρμόσυνο. ------------------------- Παράθεση:
Παρουσίαση όχι, είναι για κράξιμο, θέλω να κολλήσω ένα καινούριο rimless και όταν στηθεί σωστά θα γίνει, σε αυτό έμαθα οπότε δεν είναι για πολλά πολλά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 03-02-17 στις 10:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
πολύ ομορφο
αν γεννανε τα ραμιρεζι πέτυχες ιδανικες συνθηκες στο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο μπραβο!
τα ραμιρεζι ειναι απτα ψαρια που θα ηθελα πολυ να δω αναπαραγωγη και μικρα. ισως καποια στιγμη μπορεσω να το κανω |
|
|||
|
|||
Σε τι θερμοκρασία τα είχες στην αρχή και σε τι όταν ζευγάρωσαν;
|
|
|||
|
|||
2 βαθμούς έπεσα, από 26 στους 24-23.8
|
|
||||
|
||||
υπεροχες εικονες!! Μπραβο!!!
πρωτη φορα?? Σκέφτεσαι να προσπαθήσεις να τα αναθρεψεις?
|
|||
|
|||
Ναι το ζευγάρι είναι πολύ πρόσφατο. Τα ψάρια από διαφορετικά μαγαζιά, την θηλυκιά την έχω μία εβδομάδα περίπου.
Ναι θα προσπαθήσω να μεγαλώσω όσα περισσότερα μπορέσω. Το φύλλο το έβγαλα αμέσως και περιμένω εκκόλαψη. Από αύριο θα έχω ζωντανές τροφές από συνχομπιστα άρρωστο breeder. ------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 04-02-17 στις 00:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
για πες προτασεις για τροφες σε παρακαλω.....
γιατι εδώ.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread....004#post995004 στην αρχη τα βρηκα πολύ σκουρα....(σαν να μπαινει σε μια σειρα το πραμα)
|
|||
|
|||
paramecium για τις πρώτες μέρες και walter worms
|
|
||||
|
||||
δεν ηξερα τα δευτερα...αν και χρειαζεται να βρει κανεις αρχικη αποικια..
ευχαριστω!
|
|||
|
|||
Έχουμε ουρίτσες σήμερα!!!
|
|
||||
|
||||
να σου ζησουν!!!
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ.
Ουρίτσες παντού!! |
|
||||
|
||||
Εύγε Κώστα! καλή επιτυχία στο μεγάλωμα!
|
|
||||
|
||||
Αυτα ειναι να σου ζησουν!!!
|
|
||||
|
||||
Καλη επιτυχια στο μεγαλωμα μπραβο!!!!
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ παιδιά. Από αύριο ξεκινάω τάισμα με παραμήκιο.
|
|
||||
|
||||
Πως τα πάνε τα μικρά? Τα καταφερνεις? Αν επιζήσουν, τι θα τα κάνεις τόσα μικρά?
|
|
|||
|
|||
Είχα σκοπό να τα χαρίσω σε συγχομπίστες. Όπως καταλαβαίνεις από τον αόριστο, παρά τα πολλά αυγά και το μεγάλο, πάνω από 90% ποσοστό επιτυχούς εκκόλαψης, σήμερα το πρωί μόνο ένας γόνος κολυμπούσε.
Όλα τα άλλα σταδιακά χάθηκαν... |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφες στιγμές! Να σου ζήσουν!
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
Παίζεις με τον πόνο μου
|
|
||||
|
||||
λυπάμαι...που το αποδίδεις Κωστα??
|
|||
|
|||
Στον χώρο που φιλοξενήθηκε το φύλλο με τα αυγά και μετέπειτα οι γόνοι. Πολύ μικρός, χωρίς φίλτρανση και με τον μισό θερμαντήρα να προεξέχει.
|
|
||||
|
||||
Μην απογοητευεσαι πρωτη προσππαθεια ηταν την επομενη θα εισαι πιο καλα προετοιμασμενος σημασια εχει το ταξιδι και να αντιλαμβανεσαι τι πηγε στραβα
|
|
|||
|
|||
Παμε παλι!!!
|
|
||||
|
||||
Κι εμενα γεννησαν παιδια, αφησαν τα αυγα σε μια λακουβα που εφτιαξαν πισω σε ενα σκιερο σημειο.Αυτο χθες γιατι σημερα δε βλεπω αυγα κι ουτε φυλανε τη φωλια πλεον..
Στάλθηκε από το LG-D335E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Ετσι μπραβο πιστευω εχεις στησει γεννηστρα ε?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναπαραγωγή Ramirezi | magman | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 27-06-13 19:04 |
Τεχνολογία και αναπαραγωγή... | panos1972 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 27-08-10 09:10 |
Αναπαραγωγή Bee | Τσιόνογλου Σταύρος | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 20-05-10 12:16 |
Αναπαραγωγή | puravlos | Bettas | 4 | 18-06-07 15:07 |
Αναπαραγωγή Γκουράμι | Celda | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 16 | 22-11-05 22:11 |