|
|||
|
|||
Μπράβο ρε φίλε πολύ ωραίο!!
Τυχερός που βλέπεις κάτι τέτοιο στο δωμάτιο σου.! Να σαι καλά και να το χαίρεσαι! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το καλό ειναι οτι άλλαξαν πλευρά με τα αλλα και πήγαν απο αριστερα στην εμφύλιο σου! Ναι ρε συ το έμαθα για του Γιάννη,μεγάλη συγκίνηση! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εύχομαι τα καλυτερα και στο δικό σου! |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους!
Σημερα είχαμε ευχάριστα,γυρνώντας απο την δουλεια πριν και παρατηρώντας το ενυδρείο,ειδα να εχουμε γεννητούρια! Μεγάλη συγκίνηση! |
|
||||
|
||||
Αύτα είναι! μπράβο Νίκο
|
|||
|
|||
Αρε πατέρα!!!! εκτροφιο καταντήσες....
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Νικό , να σου ζήσει
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
ατσα μαγκια!!! χαχαχα μπραβο ρε φιλε μεγιες!!
|
|
||||
|
||||
ευχαριστώ Γιωργο να εισαι καλά φιλαράκι!
|
|
||||
|
||||
μεγάλα βάσανα πλέον!
|
|
||||
|
||||
ευχαριστώ κωστα!
να είσαι καλά............. |
|
||||
|
||||
χαχαχαχαχαχα.............ευχαριστώ λεοναρδε!
|
|
||||
|
||||
καλημέρα σε όλους!
εχθές ήρθε ο παυλος http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=10838 από το σπίτι μου και μου έφερε δώρο κάτι ζωανθους που τον ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! φώτο μετά οταν ανοίξουν! |
|
||||
|
||||
Δειγμα του τί ενυδρείο εχεις τα γεννητούρια.Χιλιες φορες μπραβο και να σου ζησουν.
Μπραβο και στον Παυλο για τα ζοανθους.Αναμενουμε φωτο.
|
||||
|
||||
Νίκο βλέπω το μικρό να γίνεται κουκλί! Πρόσεξε μη ξεπερασει το μεγαλο
Μπράβο κ στον Παύλο είναι πάντα παρών |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ο Παυλαρας ειναι φοβερός τύπος και γειτονάκι,τον Ευχαριστω και παλι! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Να εισαι καλα Δημήτρη,σε Ευχαριστω πολύ φιλαρακι μου! Έχουν την ομορφιά τους τα σοφτ & lps και απαιτούν ελάχιστο χρόνο συντηρήσεις,για το υπνοδωμάτια πιστεύω ειναι μαγεία! Τα sps ειναι στο μυαλό κατι μαγικό! |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα σε όλους!
Σήμερα κόλλησα τα ζωανθους του Παυλαρα με τσιμέντο και έβγαλα μερικές φωτο απο διαφορα......μερικά δεν είχαν ανοίξει και δεν τα έβγαλα! Θέλω να αναφέρω πως οτι κοράλλια βλεπετε μεσα στο ενυδρείο εκτός απο αυτήν που είχαμε τα ευχάριστα,ειναι απο φίλοος συνχομπίστες δείχνοντας ετσι το δέσιμο αλλα και το επίπεδο που υπάρχει μεταξύ μας! |
|
||||
|
||||
Εχουν τη μαγεία τους τα lps Νίκο αλλα περισσότερο με μαγεύουν τα φυτά. Κατα διαστήματα χαζεύω σε ξένα φορα, τεράστια ενυδρεία μόνο με φυτά. Ειναι το κάτι άλλο.
|
|
||||
|
||||
όλα τα ενυδρεία έχουν την δικιά τους ξεχωριστή ομορφιά!
έχεις δίκιο Δημήτρη! |
|
|||
|
|||
Τελικά σε βλέπω να έχεις πολλά ****** κοράλλια στο σπίτι....
Κρίμα και σε είχα για πολύ σκληρό! |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Φιλε μου ελπιζω καποια στιγμη να κανω ενα ενυδρειο τετοιο!!! Ειδα ολη την πορεία του και εχω να πω.... Μπράβο!!!
|
||||
|
||||
οτι ενυδρείο και να στησει ο Νίκος πετάει.
Φανταστικο αποτέλεσμα. |
|
||||
|
||||
Αυτο βλεπω και μιας και ειναι και σε γειτονικη περιοχή πρέπει να γίνω(-νουμε) σοφότεροι απο τις γνωσεις του!!!
|
||||
|
||||
χαχαχαχαχα...................τόσο σκληρός όσο η καρδιά ενός μαρουλιού!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
δεν είναι τπτ,μέσα από εδώ,με λίγη προσοχή και διάβασμα,σύντομα θα έχεις έναν φανταστικό ύφαλο να καμαρώνεις στον χώρο σου! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
να χαίρεσαι και εσύ τον επίγειο παράδεισο που έχεις φτιάξει! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μέσα από την συνολική αναβάθμιση μας,γινόμαστε και μεμονωμένα καλύτεροι! σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |