|
|
|||
|
|||
![]()
Τροφή έχω βάλει απλά ξέχασα να το αναφέρω.Ευχαριστώ πολύ για τα φυτά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειτα απο 12 ημερες αυτες ειναι οι μετρησεις μου καθως μολις χθες μου ηρθανε τα τεστ (API freshwater master kit test).
Το στρωσιμο γινεται με διαλυμα βακτηριδιων (Aquarium Munster Aquavital Bactosprint 10ml + 8gr) και τροφη (Aquael ActiMin). Ευπροσδεκτες οι παρατηρησεις και οι υποδειξεις. ![]() Πληροφορίες Διαστάσεις: 41x25x25 Όγκος: 25 λ Κατηγορία: Betta tank Φυτά: - Ψάρια / ¶λλα είδη: - Διακοσμητικά υλικά: Κοκκινο-Μαυρο Χαλαζιακο χαλικι 1-1,8 μμ Φόντο: Μαυρο Χαρτονι Φωτισμός: Tube Led 3Watt 6500Kelvin Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Φιλτράρισμα: Aquael Patmini με ρυθμιζομενη ροη (Θα μπει Eheim pick up 45) Θερμοστάτης: Aqua szut Hot 2005 25Watt (Θα μπει Eheim/Jager 25 Watt) Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH: 7,6 High Range pH: 7,4 Γενική σκληρότητα (GH): (Αναμενω τα τεστ) Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): (Αναμενω τα τεστ) Αμμωνία (ΝΗ3): 2.0 ppm Νιτρώδη (ΝΟ2): 2.0 ppm Νιτρικά (ΝΟ3): 0 ppm Αλλαγές νερού: - Θερμοκρασία: 29 |
|
|||
|
|||
![]()
Παράμετροι:
pH: 7,4 Γενική σκληρότητα (GH): 25 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 12 Αμμωνία (ΝΗ3): 8.0 ppm Νιτρώδη (ΝΟ2): 1.0 ppm Νιτρικά (ΝΟ3): 0 ppm Αλλαγές νερού: - Θερμοκρασία: 29 |
|
||||
|
||||
![]()
Σύμφωνα με τις μετρήσεις έχει ξεκινήσει το 1ο στάδιο του κύκλου του αζώτου,
η μετατροπή της αμμωνίας σε νιτρώδη. Συνεχίζεις έτσι , η θερμοκρασία είναι μια χαρά στους 29, βοηθάει
|
|||
|
|||
![]()
Αμμωνία (ΝΗ3): 4.0 ppm
Νιτρώδη (ΝΟ2): 2.0 ppm > Νιτρικά (ΝΟ3): 10 ppm |
|
||||
|
||||
![]()
Συνεχίζεις,
θέλει το χρόνο του, υπομονή ![]() Θα πρέπει να μηδενίσουν αμμωνία (ΝΗ3) και νιτρώδη (ΝΟ2) χωρίς να σταματήσεις να βάζεις τροφή
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω υπομονή, η κορούλα μου δεν έχει.
![]() Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις συμβουλές. |
|
||||
|
||||
![]()
Η φυση θέλει τον χρόνο της
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος Αρχάριος και με προίκα... | popi_ntinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 19-09-15 13:57 |
Νέος και αρχάριος όσο δεν παει | katsar | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 28-11-13 16:27 |
Νέος στο forum παλιός στα ενυδρεία (ωστόσο αρχάριος) | sharred | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 05-02-12 19:26 |
Νέος Αρχάριος... Καλώς σας βρήκα.. | hatzi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 117 | 22-11-11 03:55 |
Ενας ακόμα αρχάριος (Νέος) | than | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 18-02-07 22:53 |