|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81834
δες εδω. δεν το εχω φτιαξει ακομη βεβαια για να σου πω γνωμη, αλλα 15αρι μου φαινεται πολυ.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Στο τζαμτζη τον Μιχαηλίδη στη Βέροια, ρώτησες; ξέρει από κατασκευές. Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις τιμή και σε αυτόν.
![]() Όσο για το πάχος και μένα το 10αρι μου φαίνεται λίγο.
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου μηπως ο δευτερος σου μιλαει για ψημενο διπλο τζαμι με μεμβρανη?
Σε αυτη την τιμη κατι τετοιο μου ερχεται και βεβαια ειναι και το σωστο! Απο κει και περα 10αρι απλο τζαμι στα 2 μετρα, μονο με ανοξειδωτη γωνια να τρεχει στις ακμες του ενυδρειου, ετσι σκετο μονο με σιλικονη να κραταει στο περιπου 600 κιλα νερο και καμμια 100αρα τα υπολοιπα λιγο χλωμο μου ακουγεται, θα κανεις πλωτα στο σπιτι Edit Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα ο δευτερος σου λεει την σωστη τιμη σε απλο τζαμι αν και λιγοτσιμπημενη (θα μπορουσε να ηταν 50)! Πηρα 2αρι ματ για κορνιζα και μου ηρθε 28 ευρω το τετραγωνικο οποτε... |
|
||||
|
||||
![]()
Θεόδωρε
-θα το φτιάξεις μόνος σου και θέλεις να αγοράσεις τα τζάμια? -θα το παραγγείλεις να στο φτιάξουν? -σε ποιά πόλη βρίσκεσαι? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ολο και καποιος απο εδω , που μενει κοντα θα μπορεσει να ερθη και να το κολληση μετα συνοδια , καμμιας πανσετας και ρετσινας . ![]() Ειμαι εξω απο Ναουσα . Επισης οσων αφορα τον φιλο Κωστας Μ , σκεφτομουνα σε καθε κόλληση να μπει ανοξειδωτη γωνια . Επισης extra clear σκεφτομουνα μονο για την προσοψη . Ολα τα υπολοιπα με απλο ( πρασινο) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία φίλε!
Για εκεί που είσαι δεν έχω ιδέα. Πάντως δεν είναι κάτι απλό να κολληθεί ένα 2μετρο ενυδρείο και επίσης νομίζω ότι πρέπει να βάλεις 12άρι με κόντρες πάνω-κάτω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
o Μηχαηλιδης γδερνει συνηθως , αλλα ειναι αψογα κομμενα, καθονται απο μονα τους ακριβως τα τζαμια... ρωτα , δεν εχεις να χασεις κατι.
υπαρχουν και πολλοι μπακαλιδες.. το τζαμι απο 12αρι και πανω.. |
|
||||
|
||||
![]()
δωδεκαρι με κοντρες(τουλαχιστον) με κλειστα ματια.
ουτε να το σκεφτεσαι για δεκαρι σαυτες τις διαστασεις. εγω θα φοβομουν και να ακουμπησω τα τζαμια με δεκαρι στα δυο μετρα μηκος και 70 υψος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
οταν τρωνε οι κιχλιδες απο την επιφανεια | giorgos afriki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 08-10-14 10:15 |
'Οταν πας γυρεύοντας (Mantis shrimp) | sarpijk | Παραλία - Beach Bar | 6 | 08-03-13 08:13 |
Οταν οι προσπάθειες αποδίδουν... | tsoum | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 23-01-12 20:57 |
ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ? | LOUKAS2007 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-10-07 09:32 |