|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παλιο και γνωστο το κολπο... το ειχα κανει πριν καμια 5ετια οταν ειχα κανει εναν κουβα / γλαστρολιμνη με χρυσοψαρα.
το νερο ειναι στασιμο μεσα στην γυαλα , εχει ελλειψη σε οξυγονο και μπορει να τσιμπισει ανετα αμμωνια... θελει καθε μερα αλλαγη το νερο. Για μενα ειναι φιγουρα και μοστρα μονο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τους γυρίνους που κυκλοφορούν τους είδατε ?? Τα δικά μου πάντως θα κάνανε τρελό πάρτι για να τους φάνε !! Αυτα είναι χορτάτα . ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρεσυ,βαλε ενα κυκλοφορητακι η μια αεραντλια να σπρωχνει νερο
![]() εσυ αρτεμη αμα εχεις τερατα τι να σου κανει το 30αρι παιδι μου,ενα κεφαλι κοι θα χωραει μονο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχαχαχα ούτε η ουρά χωράει Γιωργο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και η γεφυρα αναμεσα στα 2 ενυδρεια εχει πλακα...
Κι εγω ειμαι πιο πολυ του φυσικου και δεν θα μου αρεσε ετσι κι αλλιως να εξεχει πανω απ'την λιμνη το αναποδο ενυδρειο... Αλλα ειναι εντυπωσιακο να βλεπεις τα ψαρια να στριμωχνονται για να βλεπουν εξω! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρόφες εκτός καταστήματος | arklaga2525 | Διατροφή | 1 | 07-08-16 19:04 |
Φυτά εκτός ενυδρείου | tzetzos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 25-03-13 21:07 |
Κερατόφυλλο καλλιέργεια εκτός ενυδρείου ?? | gkontos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 20-12-12 18:23 |
εντός, εκτός και επί τα OPEN TOP tanks | AQUA PURA | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 21 | 29-12-09 17:32 |
εκτός από EHEIM? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 09-11-06 16:29 |