|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι αυτο που πιστευω κλασικα φυματιωση δηλαδη μαλλον την εκατσες και εσυ μη βαλεις τιποτα αν δεν το απολυμανεις.....αν ειναι αυτο...
Παντως εχε υποψη σου ειναι πιο ευκολα απ τα γετρουδια στην αναπαραγωγη αν εχεις θυληκα θα ανακαμψεις γρηγορα τις απωλειες |
|
||||
|
||||
![]()
λεγε τετοια ....
![]() εχω μεσα γαριδες φουλ...ειδα κι επαθα να τις μαζεψω.. ελπιζω να μην ειναι... σημαδια περιεργα παντως δεν ειδα... πφφφφ............................................. .. |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη, εσύ ένα μέγας Goldyrator που πήγες και έμπλεξες με γαριδόνια και γερτρούδια;
|
|
||||
|
||||
![]()
τα pseudomugil ειναι απ τα αγαπημενα μου ψαρακια... ειχα και παλαιοτερα , οπου αναγκαστηκα να τα αποχωριστω...
τα χρυσοψαρα ειναι αρρωστια , παντα θα υπαρχουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ηρθαν τα γετρουδια, τα αλλα καραντινιαστικαν...
δεν εκανα απολυμανση , δεν εχω αλλο ενυδρειο και δεν θα μπορουσα να βρω ευκολα μπολι εδω... χωρια τον μπελα.. ελπιζω να πανε ολα καλα... τωρα πρεπει να βρω να τα δωσω τα signifer ![]() παντως σαν τα γετρουδια δεν εχει τελικα (αρχισαν τα κολπα τους ακομα δεν μπηκαν), μου τα λεγε ο Χρηστος, αλλα φταιει το ξερο μου το κεφαλι! ![]() ηρθε κι ενα ξεμπαρκο boraras merah , μπλεγμενο στα γετρουδια..καπου πρεπει να παει κι αυτο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Amano με blue velvet υβριδιζουν? | Κυριακος | Γαρίδες | 12 | 30-04-16 23:32 |
υβριδιζουν??? | giorgos300 | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 2 | 04-01-16 00:48 |
Υβριδιζουν ή οχι? | Argiris | Γαρίδες | 3 | 05-05-12 12:52 |
ΥΒΡΙΔΙΖΟΥΝ; | mihalis | Malawi | 1 | 25-08-09 17:40 |
υβριδιζουν? | alfacom | Malawi | 2 | 19-12-04 00:44 |