|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φοβαμαι να ταισω ακομα γιαννη...
Ελεγα να το αφησω λιγο...ακομα δλδ ελεγα για κυριακη αν εχει αυτες τις μετρησεις ακομα...να του αλλαξω και νερο..εχω εδω και 2 μερες 45 λιτρα νερο και ειναι με αεραντλια... Οταν τελειωσω με ολα ολα...σε κανα μηνα το βλεπω...μεχρι να ερθουν και τα πραγματα να εχω σκεφτει μια πατεντα για να κανω αλλαγη και στα 2 ενυδρεια ταυτοχρονα...
|
||||
|
||||
![]()
Αποθηκεύσε αυτες τις φώτο να τις έχεις εύκαιρες Λουκά.
Η API μας έχει βγάλει τα μάτια.. ![]() ![]() ![]() image uploading site
|
||||
|
||||
![]()
τασο τις εχω σε δειγματολογιο..ιδιες ειναι...
Απλα στην αμμωνια συμφωνα με την φωτο εχω την δευτερη και στο ενα και στο αλλο... Στο μεγαλο δεν υπαρχει να εχω αμμωνια...λειτουργει 1 χρονο το ενυδρειο... Οποτε δεν ξερω τι αλλο να πω...τα αλλα ειναι κατανοητα ομολογω...τις αποθηκευσα παραυτα..
|
||||
|
||||
![]()
κι εμενα η αμμωνια στην 2η φωτο ειναι, χρονια τωρα
![]() μπαρουφες... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτηδες το κανει για να τα εχουμε ολα ιδανικα
![]() Παντως μονο στο θαλασσινο ειδα πρασινακι σε αμμωνια. |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο θα με τρελανει ομολογω...
Σημερα μου δειχνει νιτρωδη στο 0.25... Οπως και να εχει...βαζω μεσα το 200λιτρο βαρελι και σημερα το βραδακι θα του κανω μια 80% αλλαγη...να δω τι θα παιχτει μετα απο αυτο...παλι
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως και εμένα ομολογώ με έχει παιδέψει άπειρα το χρωματολόγιο τους,
αφου φανταστείτε ζητάω και δεύτερη γνώμη απο την κοπέλα μου, και το κοιτάω σε 2 διαφορετικά φωτιστικά και στο μπαλκόνι.. χαχαχαχα Με βοήθησαν πάντως λίγο οι φωτό. Ειδικά εκεί στα χαμηλά που τα χρώματα είναι ίδια.. ![]() Μονο Νιτρώδη μετράς? Απο αμμωνία 0?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε λίγο ξεκινάω...! | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 04-07-12 15:41 |
Επιτέλους Ξεκινάω!!!! | pavlos2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 135 | 03-01-12 21:29 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |