|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
νταξει, μην ταραζεσαι...αν δεις κατι ..κανεις αλλαγη...
θα συνελθει η βιολογια οπου να ναι.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καπως ετσι!!!! Οχι τοσο απλα δεν ειμαι προετοιμασμενος για να κανω στα μπαμ τις αλλαγες ζεστου... Θα το φτιαξω ομως...που θα παει..!
|
||||
|
||||
![]()
Για το prime μη σκας αν χρειαστεις σφυρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ Χρησταρα
![]() ------------------------- εκανα μετρησεις κλασικα και παλι σημερα.. Δεν μπορω να πω οτι εχει ανεβασει κατι...αλλα οτι ειναι στο οριο οπως και χθες...παιζει με τα νηματα να αλλαξει χρωμα αλλα δεν αλλαζει..σιγουρα παιζει να εχει αλλα οχι εμφανη,τουλαχιστον οχι στο τεστ... Θα περιμενω να παρει θερμοκρασια το νερο αλλαγης απο τον χωρο του δωματιου...και θα του αλλαξω το νερο περιπου 50 λιτρα...
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 26-01-17 στις 17:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα μετρησεις παλι σημερα..
Αυτο που παρατηρησα ειναι το εξης... Νιτρωδη απο εκει που πηγαιναν να ανεβουν συμφωνα παντα με τον χρωματισμο...πλεον ειναι ανοικτο και ξεκαθαρο γαλαζιο..αρα μηδενικα..μου κανει λιγο εντυπωση..αλλα τεσπα.. Τωρα απο την αλλην η αμμωνια μου δειχνει προς το λαχανακι...και ετσι ειπα οτι θα εχω αμμωνια..αλλα για επαληθευση εκανα και στο μεγαλο και ειναι ακομα ακριβως το ιδιο χρωμα...περιεργα αυτο με τα χρωματα καμια φορα!
|
||||
|
||||
![]()
κι εμενα λαχανακι μου φαινεται της api ... ειναι λιγο περιεργο.
Ωραια Λουκα, εστρωσε αρα. Ταιζε σιγα σιγα, γιατι εχεις και γεννες μπροστα σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φοβαμαι να ταισω ακομα γιαννη...
Ελεγα να το αφησω λιγο...ακομα δλδ ελεγα για κυριακη αν εχει αυτες τις μετρησεις ακομα...να του αλλαξω και νερο..εχω εδω και 2 μερες 45 λιτρα νερο και ειναι με αεραντλια... Οταν τελειωσω με ολα ολα...σε κανα μηνα το βλεπω...μεχρι να ερθουν και τα πραγματα να εχω σκεφτει μια πατεντα για να κανω αλλαγη και στα 2 ενυδρεια ταυτοχρονα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε λίγο ξεκινάω...! | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 04-07-12 15:41 |
Επιτέλους Ξεκινάω!!!! | pavlos2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 135 | 03-01-12 21:29 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |