|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μωρε αυτοι καλα το κοψανε.
εγω να δω πως θα κοψω το αλλο κομματι τωρα ![]() δουλεια που θα μπορουσαν να μου την κανουν σε δευτερολεπτα,θα μου φαει κανα διωρο τωρα οπως το βλεπω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βρε συ είπαμε, έλα να το κόψω α δεν πας καλά
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα
![]() θα προσπαθησω τακη μπας και γλυτωσω το δρομο και μη σου φαω ωρα κιεσενα παλι. ασε και θα δω.αν δεν μπορεσω να κανω κατι θα το αφησω και θαρθω αποκει αναγκαστικα. μεχρι στιγμης το εχω χαραξει εκει που θελω εντελως ισια,και απλα το περναω απο πανω προσεκτικα να μη μου φυγει ![]() αμα δεν εχεις το καταλληλο εργαλειο αυτα γινονται ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα στο τσατ να τα ακούσεις γιατί εδω θα πέσει λογοκρισία , εκει θα στα χώσω, άγρια
![]() Καθάρισε μετά το θέμα σου, άντε
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει κοπηκε.
πηγα και πηρα κοφτη και ξεμπερδεψα ![]() τα κομματια καθονται ισα ισα πανω στο αλουμινιο οποτε δε θα υπαρχει προβλημα.καθαριζω κατι παλιες σιλικονες που ειχε πανω του το κομματι και μετα συνεχιζω. σε κανα διωρο το πολυ,πιστευω θαναι ετοιμο ![]() και θα δουμε πως θα παει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
που ειμαστε.
εχω κολλησει 4 λεντοταινιες τωρα και θα βαλω αλλη μια με ψυχρο λευκο. αυτες κολληθηκαν πανω στο αλουμινιο. απο πανω θα μπει πλεξιγκλας και οι ενωσεις θα σφραγιστουν με σιλικονη. μετα θα συνδεσω καλωδια,θα μπει ολο αυτο στο ενυδρειο και τελειωσαμε ![]() η νεκροψια θα δειξει ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |