|
|
||||
|
||||
![]()
Έτοιμο το ενυδρείο.
![]() Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν μαζί μου και ελπίζω να μην σας χρειαστώ για τυχόν προβλήματα. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλή επιτυχία!
|
||||
|
||||
![]()
Βγαλε μερικες φωτογραφιες να δουμε γιατι εχω μεγαλη περιεργεια να δω την εμφανιση του.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Δίκιο έχεις ας μην είμαι ανυπόμονος, αν και μόνο οι κόντρες μπήκαν την Πέμπτη, ας περιμένω μέχρι την Δευτέρα. Θα προσπαθήσω να βρω ψηφιακή φωτογραφική και θα ανεβάσω φωτογραφίες το συντομότερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από αρκετό καιρό κατάφερα να βρω ψηφιακή φωτογραφική και να τραβήξω μερικές πρόχειρες φωτογραφίες. Δυστυχώς λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων η δουλειά έμεινε λίγο πίσω (θα μπούνε ακόμα ξύλινες γωνιές και το έπιπλο είναι ακόμα ατέλειωτο). Το καπάκι επίσης θα σουλουπωθεί λίγο ακόμα μιας και το αυτοκόλλητο που έβαλα άρχισε να ξεφτίζει, σκέφτομαι να το βγάλω και να το βάψω. Να πω εδώ ότι είναι εξολοκλήρου από γυαλί και οι πόρτες από καθρέφτη ανηγόμενες προς τα πάνω. Ο «πύργος» στη γωνιά είναι ξεχωριστό κομμάτι και από κάτω είναι η αυτόματη ταίστρα. Βασικά ο λόγος ύπαρξής του είναι καθαρά αισθητικός.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη passenger : 05-10-06 στις 12:30 |
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα,
να σου πω μπραβο πρωτα, μονο και μονο που τολμησες να το κανεις, μια και απο οτι ξερω εδω δεν εχει αναφερθει τετοιο ενυδρειο DIY. πρωτοτυπησες δηλαδη. απο κει και περα, εχω ενα μικρο ενδοιασμο για αυτη την εσωτερικη γωνια, στην οποια νομιζω περιττη ηταν η φασα αυτη η καθετη, κατα ποσον εξυπηρετει οπτικα. αν δεν σου <κοβει> τα ψαρια στη μεση εχει καλως. ξανα μπραβο για την προσπαθεια και για το αποτελεσμα. ![]() ολα τα υπολοιπα τωρα φτιαχνονται...το αλμα ηταν δυσκολο, το περπατημα ειναι ευκολο... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ φίλε γαύρε. Όσον αφορά την εσωτερική γωνία που λες, αν ξανάφτιαχνα το ενυδρείο δεν θα την έβαζα σίγουρα. Η αλήθεια είναι ότι το φοβήθηκα από άποψη ασφάλειας και υπερέβαλα λίγο, υπάρχουν οι κόντρες πάνω και κάτω που τελικά νομίζω θα ήταν αρκετές. Δεν πειράζει όμως, μαθαίνουμε...
Πάντως αυτό που φοβόμουνα αρχικά, ότι δηλαδή δεν θα έβλεπα τα ψάρια που θα ήταν στην μέσα γωνιά του ενυδρείου (λόγο διάθλασης), ισχύει μεν όχι σε μεγάλο βαθμό δε. Για να το εκμεταλλευτώ λίγο αυτό και προς όφελος μου έβαλα ένα βουνό από πέτρες εκεί δημιουργώντας πολλές κρυψώνες για τις κιχλίδες μου αφήνοντας λιγότερο φορτωμένες με πέτρες τις δύο οθόνες του ενυδρείου. Έτσι όταν κρύβονται στις σπηλιές τους που ούτως η άλλως δεν θα τις έβλεπα, είναι στην μέσα γωνιά, και όταν δεν κρύβονται φέρνουν βόλτες στις πλευρές του ενυδρείου. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |