|
|
||||
|
||||
![]()
χτες έγινε ένας πλήρης καθαρισμός (εκτός από αλλαγή) σημερα έχουμε μια νέα "βασιλικη" προσθηκη- έκπληξη και φυσικά οι φωτογραφίες και ένα βιντεακι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπράβο Γιωργαρα αναμένουμε φώτο! |
|
||||
|
||||
![]()
Αναμενουμε φωτο....
|
||||
|
||||
![]()
αχ παλιόπαιδα τι θα σας κάνω. Για να συνοψίσω επειδή δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφίες και βίντεο (θα τα δημοσιεύσω αύριο) θα πω πως σήμερα ήμουν μάρτυρας ενός φανταστικού γεγονότος ένα απ τα λίγα που μου χει χαρίσει αυτό το υπέροχο χόμπυ. δεν θέλω να σας το μαρτυρισω (θέλω να σας κρατήσω λιγάκι σε αγωνια) για να τα πουν αύριο οι φωτογραφίες και το βίντεο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σαν να βλέπεις τον "εκατομμυρίουχο" το τελευταίο σχόλιο σου!!!!
Αντέ σήμερα φωτογραφίες!!! |
|
||||
|
||||
![]()
βουαλα μερικό φωτογραφικό υλικό
![]() ![]() ![]() Η "σκληρη" γενναιοδωρία του golf που δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η έκπληξη heteractis magnifica. Όνομα και πραμα. κατευθείαν host και τα 2 κλοουνακια όπου και με εξέπληξαν. σήμερα το πρόγραμμα είχε καθαρισμό του εξοπλισμού αλλαγή ανθρακα-αντιφως και μετατροπή στο σκιμμερ (γι αυτό και τόσες φυσαλιδες). Για τους ανυπομονους της υπόθεσης όταν θα ναι έτοιμα τα βίντεο πάρτε ποπ κορν ![]() ![]() Υ.γ χτες ρώτησα τα παιδιά του aqua*******p περί σαμπ και υπερχείλισης. άκρως επικίνδυνο στο να τρυπησω ψημένο γυαλί και ειδικά κινέζικο. η μόνη λύση σ αυτή τη περιπτωση ειναι η εξωτερική υπερχείλιση. τελικά η μαγεία κρύβεται στα μακροστενα reef... ------------------------- Παράθεση:
enjoy ![]() https://youtu.be/rGCxFgEWoks https://youtu.be/a2at1C6ORFM Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos P. : 21-01-17 στις 22:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Έχουν δίκαιο δεν τρυπιέται το ψημένο τζάμι !
Η bubbluε anemon είναι η απλή κόκκινη η κόκκινη πράσινη? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |