|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα εφτασαν Νικο πολυ χαρικα!!!
ειμαι συγουρος οτι στα χερια σου θα πανε πυραβλος!!!!! δεν ειναι τπτ να ειμαστε καλα να μεγαλωνουν τα κοραλακια μας και ολα τα αλλα ειναι ευκολα!!! σακουλες και λαστιχακια να εχουμε!!! χαχαχαχα |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλά ο λεον!!!
μήπως κάνει χώρο για sps ?????? Μπράβο για την κίνηση δίχνει τι επίπεδο μας. Το χόμπι μας για μερικούς τελειώνει στα τζάμια ενός εδώ τι μεγαλύτερο βάρος είναι εκτός ενυδρείου. |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα. οχι μωρε Σακη δεν ειναι αυτο. απλα υπαρχουν που υπαρχουν μεγαλωνουν που μεγαλωνουν τι να τα κανω καλητερα να μιραζονται για να εχει και πλακα αλλοιος ειναι απλα ενας ανταγωνισμος χωρις οφελος και αυτοπροβολη μεσω των αγορων. ενω αμα κοιραζεσαι αποκταει αλλη αξια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Λεο!!!
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Γιαννη αλλα δεν τιθετε θεμα και εμανα μου τα χαρισαν (τα αρχικα) οποτε το λιγοτερο που μπορω να κανω ειναι το ιδιο μια παρεα ειμαστε αλοστε!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μεγάλος χόμπιστας ο J.P. Ήμουν τυχερός που αν και δεν ήμουν από τα μέρη του (πλέον σογαμπρος) μου άνοιξαν τα μάτια μαζί με τον ΠαναγιώτηΚ και μου έμαθα ότι το να ριφαρης δεν τελειώνει μόνο μέσα από τα τζαμια...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 21-01-17 στις 09:12 |
|
||||
|
||||
![]()
αμα δεν ηταν ο Γιαννης δεν θα ειχα κανει τιποτα!!!!!! να σαι καλα ρε φιλε!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μην σου πω οτι έφταναν και Ανταρκτική ![]() Ετσι ακριβώς φιλαρακι συμφωνώ και επαυξάνω! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Πριν απο λιγο έκατσα και εκανα κατι μικροαλλαγές στο αριστερα νησί,καθώς κόλλησα με τσιμέντο κάποια κομματια βράχου για να μπορώ να κολλήσω και τα κοράλλια οπως και εκανα στην συνεχεια! Ολα πήγαν καλα και πιστεύω οτι τα τακτοποίησα όμορφα και όσο μπορούσα φυσικότερα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΝΙκο το μανιταρι το βρηκες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Λεο το βρήκα και το σφήνωσα σε μια εγκοπή του βράχου και κόλλησε μια χαρά!
Πανέμορφο φιλαρακι και ειναι διαφορετικό απο το μπλε που εχω! |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα τοτε!! να δεις που γρηγορα θα πεταξει και κενουριο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτες ειναι ωραιες κινησεις
![]() μπραβο σε ολους ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |