|
|
||||
|
||||
![]()
Παρτον και εσυ μηπως και δεν καταλαβε ποτε...ξερω γω...εγω εμεινα μεχρι το 20αρικο...
Με την ερωτηση να διατυπωνεται ως εξης... Εγω:Ποσο κοστιζει η αναγομωση μια μπουκαλας διοξειδίου του ανθρακα..(αεριο) 2κιλη... Αυτος:Παυση για κατι δευτερα...20¤ Εγω:Γεμισμα 2κιλης μπουκαλας διοξειδίου σε αερια μορφη 20¤? Αυτος:ναι Εγω:Σοβαρολογουμε? Αυτος:Ναι φιλε στα 20¤ Και το κλεισα... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλά αν το έκλεισες για άλλο λόγο απαράδεκτο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Του είπες να πάει να πνιγεί ;
Και μετά αυτός θα παραπονιέται για τη παλιοκοινωνία και πως δεν έχει πελάτες. Θέλει με 2 γεμίσματα να πηγαίνει διακοπές στη Μύκονο ο τύπος
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως καταλαβε γεμισμα αεροστατου και οχι φιαλης
![]() Καταρχην βαλτε τη φιαλη αδεια σε μια ζυγαρια και μετα γεματη για να δειτε τι πληρωνετε.Εγινε ειδος πολυτελειας μαλλον και το διοξειδιο ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
To μεγαλυτερο reef στη Βορεια Αμερικη. | sarpijk | Παραλία - Beach Bar | 8 | 31-03-13 00:41 |
Βορεια Προαστεια | niar71 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 29-01-05 09:39 |